Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Discursul lui Max Verstappen după a 5-a victorie din 2021: "A fost o nebunie". Olandezul conduce detașat în Formula 1


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Max Verstappen s-a impus pentru al doilea weekend consecutiv în Austria, iar pilotul Red Bull Racing a spus că mașina s-a comportat perfect.

 

F1 Grand Prix of Austria

 

Pentru Max Verstappen a fost al treilea succes consecutiv din acest sezon și al cincilea per total în 2021: "Sincer să fiu, a fost o cursă incredibilă. Nu mă așteptam ca ziua de azi să se desfășoare așa, nu a fost ușor să ajungem la acest nivel. Mașina a mers perfect. Cele două săptămâni petrecute aici, în Austria, au fost foarte speciale.

 

Niciodată nu e ușor atunci când pleci din pole-position. Vreau să le mulțumesc suporterilor, m-au motivat foarte mult. A fost o nebunie să văd atât de mult portocaliu în tribune", a spus Max Verstappen, după al treilea succes consecutiv în acest sezon din Formula 1.

 

  • Max Verstappen este lider în clasamentul piloților, cu 182 de puncte. Lewis Hamilton se află pe locul 2, cu 150 de puncte. Sergio Perez completează podiumul, cu 104 puncte.

 

Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei și e lider detașat în clasament

 

Plecat din pole-position, Max Verstappen (Red Bull) a "zburat" ca din tun pe circuitul de la Spielberg și și-a păstrat locul în ciuda atacului de la start a lui Lando Norris (McLaren).

 

A fost însă steag galben imediat după start, după ce Ocon a ieșit în decor, cu suspensia ruptă. După ridicarea steagului galben, în turul 4, Lando Norris (McLaren) s-a apărat superb în fața atacului lui Sergio Perez (Red Bull), care a ieșit în decor și a revenit pe pistă pe locul 10.

 

În turul 20, Hamilton, care a plecat de pe locul 4, a trecut pe poziția a doua în turul 20, după o manevră superbă în fața lui Norris. S-a dat o bătălie crâncenă între Sergio Perez (Red Bull) și Charles Leclerc (Ferrari), iar cei doi s-au șicanat reciproc, dueluri soldate și cu ușoare ieșiri în decor.

 

Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton, a terminat pe locul 4 în Marele Premiu al Austriei

 

Între timp, Verstappen își făcea treaba și bătea record după record pe tur. Pilotul de la Red Bull a trecut primul linia de sosire, cu un avans uriaș față de Bottas, la peste 16 secunde.

 

Pe 3 a terminat surpriza Lando Norris, de la McLaren, care și-a îmbunătățit performanța din etapa trecută, de pe același circuit, din Marele Premiu ala Stiriei, când a terminat pe 5.

 

Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton (Mercedes) a încheiat pe 4, urmat de Sergio Perez (Red Bull), Sainz (Ferrari), Ricciardo (McLaren) și Leclerc (Ferrari).

 

Verstappen a obținut astfel a cincea victorie din sezon și a patra de pe acest circuit din cariera sa.

 

aD0yODIxYmQ2NTM1YmQ0YTM4MGFmMjljZTBmZTg0NmI2OA==.thumb.jpg

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.