Jump to content

Fair-play 100%. Cum au fost surprinși Lewis Hamilton și Valtteri Bottas după MP al Austriei


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Lewis Hamilton a terminat pe locul 4 în Marele Premiu al Austriei, iar la finalul cursei l-a salutat în fața reporterilor pe colegul său, Valtteri Bottas.

 

Bahrain Grand Prix - Race - Bahrain International Circuit

 

Bottas a terminat pe locul 3 în Austria, după Verstappen și Norris, iar tot mai multe zvonuri îl dau ca transferat la echipa Williams din 2022. Aceste zvonuri vin în contextul în care Hamilton tocmai și-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2023, astfel că va rămâne omul de bază al lui Toto Wolff.

 

Hamilton și Bottas, fair-play 100%

 

Chiar dacă presa din străinătate a scris că relația dintre Hamilton și Bottas s-a deteriorat în ultima perioadă, cei doi au arătat din nou cât de mult se respectă. Piloții Mercedes au bătut pumnul în fața reporterilor după cursa din Austria, unde Bottas a fost mai rapid decât campionul en titre, Hamilton.

 

Verstappen a câștigat Marele Premiu al Austriei și e lider detașat în clasament

 

Plecat din pole-position, Max Verstappen (Red Bull) a "zburat" ca din tun pe circuitul de la Spielberg și și-a păstrat locul în ciuda atacului de la start a lui Lando Norris (McLaren).

 

A fost însă steag galben imediat după start, după ce Ocon a ieșit în decor, cu suspensia ruptă. După ridicarea steagului galben, în turul 4, Lando Norris (McLaren) s-a apărat superb în fața atacului lui Sergio Perez (Red Bull), care a ieșit în decor și a revenit pe pistă pe locul 10.

 

În turul 20, Hamilton, care a plecat de pe locul 4, a trecut pe poziția a doua în turul 20, după o manevră superbă în fața lui Norris. S-a dat o bătălie crâncenă între Sergio Perez (Red Bull) și Charles Leclerc (Ferrari), iar cei doi s-au șicanat reciproc, dueluri soldate și cu ușoare ieșiri în decor.

 

Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton, a terminat pe locul 4 în Marele Premiu al Austriei

 

Între timp, Verstappen își făcea treaba și bătea record după record pe tur. Pilotul de la Red Bull a trecut primul linia de sosire, cu un avans uriaș față de Bottas, la peste 16 secunde.

 

Pe 3 a terminat surpriza Lando Norris, de la McLaren, care și-a îmbunătățit performanța din etapa trecută, de pe același circuit, din Marele Premiu ala Stiriei, când a terminat pe 5.

 

Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton (Mercedes) a încheiat pe 4, urmat de Sergio Perez (Red Bull), Sainz (Ferrari), Ricciardo (McLaren) și Leclerc (Ferrari).

 

Verstappen a obținut astfel a cincea victorie din sezon și a patra de pe acest circuit din cariera sa.

 

aD0yODIxYmQ2NTM1YmQ0YTM4MGFmMjljZTBmZTg0NmI2OA==.thumb.jpg

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.