Jump to content

Rezolvă misterele sălbatice-occidentale în Frog Detective 3


 Share

Recommended Posts

Frog Detective 3: Corruption at Cowboy County pe Steam

 

 

Ultimul capitol al saga Frog Detective a reușit în 2021.

 

Yeehaw, pards, este timpul să te înșelezi și să dai drumul. Traseul ... unui mister. Sau ceva.

Primul rezolvator de mistere al amfibienilor de la PC Gaming a revenit pentru ceea ce sunt absolut sigur că va fi o păcăleală foarte tâmpită prin încă un alt mister, încercând să-mi dau seama dacă crima este de fapt reală sau nu. Dezvoltatorul Grace Bruxner a anunțat cel mai recent joc Frog

Detective pe Twitter , numit Frog Detective 3: Corruption în Cowboy County. S-a confirmat că atât detectivul titular, cât și colegul (?) Lobster Cop vor reveni.

 

Jocurile anterioare din seria Frog Detective s-au vândut peste jumătate de milion de exemplare.

 

"Frog Detective 3 este un joc de mister la prima persoană. Vorbește cu martorii, adună indicii, zâmbește liber și fii broască. Dacă cauți o muncă de detectiv puternică, ai dat clic pe pagina de magazin greșită", spune pagina Steam. Sună bine.

 

Frog Detective 3 este dezvoltat de Grace Bruxner și Thomas Bowker în asociere cu worm club și SUPERHOT PRESENTS. Jocurile anterioare din serie sunt disponibile atât pe Steam, cât și pe Itch.io - le puteți găsi pe site-ul oficial frogdetective.net.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.