Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MSI lansează GPU Godzilla Themed RTX 3070 SUPRIM SE


Recommended Posts

sigla msi

 

 

MSI Gaming colaborează cu Toho Co. pentru a crea o placă grafică Godzilla conceptuală - MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM SE x GODZILLA.

 

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM SE x Godzilla GPU a fost scurgeri de „WhyCry“ peste la VideoCardz , care prevede că specificațiile GPU - ului se bazează pe MSI RTX 3070 LHR SUPRIM SE care a lansat această iunie anul trecut. Unele aspecte esențiale ale specificațiilor sunt creșterea vitezei de ceas până la 1785 MHz utilizând software-ul Dragon Center MSI , un conector dublu de alimentare cu 8 pini, o rată de hash lumină activată și un punct de proiectare termică de 240 wați.

 

Specs-RTX-3070-SUPRIM.jpg

 

GPU-ul premium SUPRIM x GODZILLA centrat este stilizat într-o carcasă din aluminiu periat întunecat, prezentând o culoare negru și roșu sânge, o flacără portocalie care emană de pe opera de artă a infamei șopârle gargantuan și logo-ul sinonim Godzilla situat pe față. Fanii gigantului monstru de film vor fi mulțumiți de grija acordată pentru a face un GPU unic, care răcnește la fel de tare ca însuși Gojira.

 

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X GODZILLA

 

 

Este potrivit pentru MSI să creeze un GPU cu tematică Godzilla, deoarece mascota lor este un dragon roșu numit în mod adecvat Dragon Lucky. Mascota a apărut în mai multe produse MSI, de la jucării, îmbrăcăminte, accesorii și alte accesorii.

 

MSI sărbătorește 30 de ani în acest an și planifică o GPU tematică aniversară la sfârșitul acestui an.

 

  • MSI este lider mondial în jocuri, crearea de conținut, afaceri și productivitate și soluții AIoT. Susținut de capabilitățile sale avansate de cercetare și dezvoltare și de inovația bazată pe clienți, MSI are o prezență globală extinsă în peste 120 de țări. Gama sa cuprinzătoare de laptopuri, plăci grafice, monitoare, plăci de bază, desktop-uri, periferice, servere, IPC-uri, aparate robotice și sisteme de infotainment și telematice pentru vehicule sunt apreciate la nivel mondial. Angajat să promoveze experiențele utilizatorilor prin cea mai bună calitate a produsului, interfața intuitivă a utilizatorului și estetica designului, MSI este un brand de vârf care modelează viitorul tehnologiei.

    - MSI

 

Filmul Gojira, în regia lui Ishirō Honda, a fost lansat în cinematografele japoneze în 1954. Doi ani mai târziu, publicul american a fost introdus în monstrul filmului monumental, cu titlul filmului redenumit Godzilla, regele monștrilor! De la lansarea filmului, au urmat încă treizeci și cinci de filme cu personajul principal. Godzilla a oferit, de asemenea, mai multe serii de benzi desenate și atât canalele de difuzare, cât și cele de streaming au creat serii și filme animate care au apărut în ultimele decenii.

 

GPU MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM SE x GODZILLA va fi lansat mai târziu în acest an.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.