Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Sper că am făcut ce trebuia". Cum l-a "transformat" Șumudică pe Omrani, care a dat gol și assist cu Borac Banja Luka


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Billel Omrani a "renăscut" sub comanda lui Marius Șumudică la CFR Cluj.

FOTBAL:CFR CLUJ-BORA BANJA LUKA, TURUL 1 PRELIMINAR UCL (07.07.2021)

 

Capriciosul atacant al ardelenilor a ieșit la rampă chiar în primul meci oficial al sezonului, cu un gol și o pasă decisivă pentru CFR în meciul cu Borac Banja Luka.

Marius Șumudică: "Ar trebui să-l întrebați pe el, pe Budescu, pe Alibec, pe Maxim, pe astfel de jucători capricioși"

"Ar trebui să-l întrebați pe el, pe Budescu, pe Alibec, pe Maxim, pe astfel de jucători capricioși, despre care se spunea că e greu să le intri la inimă. Sper că am făcut ce trebuia, l-am făcut să înțeleagă că talentul nu e de ajuns.

 

Vedeți și silueta lui, a pierdut multe kilograme. S-a pregătit, joacă ce trebuie și cu siguranță va crește de la meci la meci și va redeveni Omrani de acum câțiva ani", a spus Marius Șumudică.

 

În meciul cu Borac Banja Luka, din tutul 1 preliminar al Champions League, Omrani a marcat un gol, după ce a fost pe fază la penalty-ul ratat de Deac. Apoi, francezul de 28 de ani a pasat decisiv pentru reușita lui Deac, din minutul 20.

Omrani, la CFR Cluj: 192 de meciuri, 42 de goluri

Omrani joacă la CFR Cluj din septembrie 2016, însă este cunoscut faptul că francezul nu a dat tot ce putea atât cu Dan Petrescu antrenor, cât și cu Edi Iordănescu.

 

Omrani a fost golgheterul echipei în sezonul 2019 - 2020, cu 13 goluri în 45 de jocuri oficiale, iar la un moment dat a fost aproape de un transfer, numai că prețșul cerut de ardeleni, 3 milioane de lire sterline, i-a îndepărtat pe potențialii cumpărători.

 

De când a ajuns la CFR CLuj, Omrani a bifat 192 de meciuri, 42 de goluri și 32 de pase decisive.

 

  • 1,6 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Omrani, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

 

  • 28 de ani are Omrani și mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2022.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.