Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Space Punks este un shooter de pradă cooperativ care seamănă foarte mult cu un Borderlands izometric


 Share

Recommended Posts

Space Punks is a co-op loot-shooter that looks a lot like an isometric  Borderlands | PC Gamer

 

 

Noul joc de la Flying Wild Hog și Jagex intră în Early Access săptămâna viitoare.

 

 

 

 

Studioul polonez Flying Wild Hog este cel mai bine cunoscut pentru realizarea de shootere la prima persoană, cum ar fi Hard Reset și Shadow Warrior , dar încearcă ceva puțin diferit pentru următorul său proiect, un shooter de jefuire de top în jos, numit Space Punks.

 

Nu sunt multe detalii în acest moment, dar Space Punks va urmări aventurile a patru eroi ciudat care urmăresc gloria și bogăția „prin încheierea unor contracte profitabile pe planete îndepărtate împotriva unor cote imposibile”. Se pare că va fi, de asemenea, un joc live, așa cum Flying Wild Hog a descris-o ca fiind situată într-o "lume vie, respiratoare și în continuă schimbare - un adevărat joc viu".

 

Prima mea impresie despre trailerul dezvăluit este că seamănă foarte mult cu o abordare izometrică asupra Borderlands, cu bătălii în cooperare împotriva hoardelor de dușmani pentru până la patru jucători într-un cadru științifico-ciudat, ușor tâmpit. Primul personaj dezvăluit în trailer este chiar descris drept „cel chipeș” și poate este o coincidență, dar pentru ochiul meu are mai mult decât o asemănare trecătoare cu Handsome Jack , unul dintre cei mai cunoscuți băieți răi din Borderlands. 

 

ZYBzPrCxiSPadHKUX7nswd-970-80.jpg

 

 

Aceasta nu este neapărat o lovitură împotriva sa, dar în acest moment nu pare că Space Punks va obține multe puncte pentru originalitate.

 

Space Punks este publicat de Jagex și va intra în Early Access pe 14 iulie, înaintea unei versiuni beta planificate în această iarnă. Pentru a vă înscrie, accesați playspacepunks.com.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.