Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apple face reclamă la căşti Beats cu un Galaxy S21, apoi îl scoate din reclama după shaming online


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60eaae0876211.jpg

 

Redactori ocupaţi cum suntem, am ratat povestea cu Apple care a folosit un Samsung Galaxy S21 în nouă reclamă pentru Beats Studio Buds. Asta se întâmplă pe 1-2 iulie 2021, iar căştile fuseseră anunţate la mijloc de iunie. Ei bine cum a evoluat povestea şi ce a făcut Apple până la urma aflaţi mai jos.

 

Apple e ultima companie care ar folosi un produs rival pentru a le promova pe cele proprii. Mai degrabă vezi tweeturi ale influencerilor de pe iPhone pentru a promova un Huawei, Samsung, OnePlus sau altele. Chiar recent am avut un caz cu OnePlus promovând din greşeală stylusul Samsung S-Pen. Revenind totuşi la Apple, materialele de marketing pentru Beats Studio Buds au în prim plan o domnişoară care ţine în mână un Galaxy S21. 

 

 

image1.jpg

 

 

Asta se întâmplă pe pagina oficială Amazon SUA şi promovarea are de-a face cu faptul că aceste căşti suporta pairing one touch cu terminale Apple şi Android, via Bluetooth. Posibil ca Apple să fi dorit să atragă şi publicul cu telefoane Android spre aceste căşti. Asta mai ales pentru că aplicația Beats de pe Android oferă şi ea facilităţi: nivelul de detalii, setări legate de control, update-uri şi altele.

Apple merge excelent pe piaţa căştilor wireless, predicţiile analistului Ming-Chi Kuo arătând că va vinde 100 de milioane de unităţi în anul următor. La câteva zile după ce s-a viralizat reclamă cu Galaxy S21, Apple a scos imediat telefonul rival din pagina respectivă şi a postat doar o poză promoţională aşa cum vedeţi mai jos cu menţiunea "Compatibil cu Apple şi Android". 

 

Se pare că Apple a reacţionat la titlurile publicaţiilor şi site-urilor tech şi a dat jos reclama respectivă. Vorbim totuşi despre Samsung şi Apple, care s-au judecat ani buni pentru designuri şi brevete şi şi-ar fi plătit daune în camioane cu monede (lucru dovedit a fi până la urmă o legendă urbană, dar ne place să credem că Samsung ar fi putut face aşa ceva).

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.