Jump to content

O bicicletă electrică furată din Germania a fost recuperată din Argeș. Hoții au omis un detaliu important


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

WhatsApp-Image-2021-07-13-at-11.08.19-AM.jpeg

 

 

În ziua de 13 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au reușit să recupereze o bicicletă electrică reclamată a fi sustrasă din Germania.

Vehiculul electric a fost furat în cursul lunii iunie. Polițitii au reuști să-l recupereze pe baza coordonatelor transmise de senzorul GPS.

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, în cursul zilei de 9 iulie, de către un cetățean român, despre faptul că, bicicleta electrică, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, pe care o cumpărase de la prietenul său din Germania, i-a fost sustrasă acestuia din urmă, în cursul lunii iunie, din Frankfurt.

 

Întrucât bicicleta are un senzor GPS, acesta îi arata proprietarului, pe telefon, poziția exactă

Inițial, a fost localizată într-o curte din Frankfurt. Cu toate acestea, poliția din Germania nu a reușit să intre pe proprietatea respectivă, iar bicicleta a ajuns, după un traseu de aproape 2000 de kilometri, în România.

 

Timp de mai multe zile, aceasta a transmis semnale GPS, din localitatea Berevoești, județul Argeș.

În baza acestor informații, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Schitu Golești au reușit să identifice locația și persoana care locuia la acea adresă.

În urma discuțiilor purtate cu aceasta, deși a relatat că a cumpărat bicicleta de la o persoană necunoscută din Germania, polițiștii au convins-o să o predea, urmând ca, după clarificarea situației, să fie restituită proprietarului.

 

 

Întâmplarea a fost relatată și pe pagina de Facebook a Poliței Române

 

”Poveste ușor alambicată, cu final fericit!
Totul s-a întâmplat în urmă cu o lună, în Frankfurt, Germania, de unde s-a furat o bicicletă electrică, în valoare de aproximativ 2.000 de euro.
Proprietarul, conațional, a anunțat poliția germană despre locația bicicletei, în baza coordonatelor transmise de senzorul GPS. Bicicleta a luat drumul către România, fiind vândută de către cel care o sustrăsese.


În urma unei plângeri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, județul Argeș, au reușit să recupereze bicicleta, urmând să fie restituită proprietarului.
Nu spunem grijă mare ce furați, ci, NU FURAȚI!
Sfârșit!”

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.