Jump to content

Apple pregăteşte un iMac cu ecran de 27 inch şi procesor Apple M2X la interior


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Apple

 

 

Apple nu a mai prezentat un produs din zona desktop de ceva vreme şi se pare că ar pregăti un astfel de debut pentru a doua jumătate a anului. E vorba despre un iMac nou cu dimensiuni generoase, de 27 inch şi cu procesor Apple M2X la interior.

Informaţiile vin de la Mark Gurman, redactor Bloomberg, care a discutat despre ele în podcastul Powered On. Tot acolo a menţionat şi că noul iPad Mini 6 va avea un design inspirat de cel mai nou iPad Air, cel lansat în septembrie 2020. Tableta ar avea o diagonală mai mare decât predecesori săi, la 8.5-9 inch şi va veni şi cu Touch ID în butonul Power.

Cat despre noul iMac, el îl va înlocui pe cel actual de 27 inch cu procesor Intel Core şi va pune un CPU Apple în schimb. Teoriile sunt multiple, de la un Apple M1, la un M1X şi chiar un M2X. Se discută chiar şi despre un ecran mai mare de 27 inch, poate chiar 30 inch. Ce avem aici este un înlocuitor pentru iMac Pro-ul din 2017, mai degrabă decât pentru iMac-urile Non Pro din 2020.

Singurele iMac-uri cu CPU Apple din acest moment au CPU M1 şi ecran de 23.5 inch. Varianta de 21.5 inch a rămas la un CPU Intel Core i5 Gen 7 de ani buni. Aşteptăm şi ca noul PC să aibă o carcasă subţire şi multicoloră precum modelul de 24 inch. Şanse mari să vedem şi un upgrade de panou al ecranului. Întrebarea e: OLED sau mini LED?

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.