Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Carambol pe drumul spre mare. Peste 50 de mașini implicate. Circulația complet blocată pe Autostrada Soarelui


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Carambol-Autostrada-Soarelui-1.jpg

 

Circulația spre mare a fost complet blocată ore bune pe Autostrada A2, pe sensul de mers București-Constanța. Trei tamponări în trei puncte diferite au produs caramboluri de proporții în această dimineață. Primul incident a avut loc la kilometrul 181. Cel de-al doilea a survenit la kilometrul 181+500, iar cel de-al treilea la kilometrul 183. Șoferii dau vina pe ceața densă care se instalase în zonă în primele ore ale dimineții.

 

Cifrele comunicate de ISU sunt uluitoare. 55 de mașini cu 150 de persoane la bord au fost implicate în carambolurile de pe Autostrada Soarelui. Aproape toate au fost evaluate medical, iar 22 dintre acestea, printre care și cinci copii, au ajuns la spital. Toate victimele au fost conștiente și cooperante. Niciuna nu a suferit răni grave.

La fața locului au ajuns 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis în zonă un spital mobil. A ajuns acolo și un elicopter SMURD de la Galați.

 

Carambol fără precedent pe Autostrada Soarelui. Poliția intervine pentru fluidizarea circulației

 

Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona folosind fie drumul vechi spre mare, București – DN3 – Constanța, fie ruta ocolitoare prin Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. Acestora li se recomandă să adapteze viteza la condițiile de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante.

 

În urma acestui carambol, polițiștii intervin pentru fluidizarea circulației pe o singura bandă. Banda de urgență și banda întâi sunt ocupate de mașinile avariate în urma acestui carambol, dar și de autospecialele care au intervenit și de cei care efectuează măsurători.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.