Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ford a lansat un parfum care imită mirosul de benzină. Mach-Eau nu este destinat comercializării


SoA Nico
 Share

Recommended Posts

Ford a lansat un parfum care imită mirosul de benzină. Mach-Eau nu este destinat comercializării - Poza 1

 

 

Ford a prezentat, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, parfumul Mach-Eau. Acesta imită mirosul benzinei și, din păcate sau din fericire, nu va fi comercializat. Cel puțin, nu pentru moment.

 

Cei care sunt împotriva mașinilor electrice au mai multe motive. De la lipsa infrastructurii necesare încărcării, sau valoarea prea mică a autonomiei și până la lipsa zgomotului făcut de un motor termic. Și ar mai fi un motiv.

 

Potrivit unui sondaj realizat de Ford, unul din cinci șoferi susțin că le-ar lipsi mirosul de benzină dacă ar trece la o mașină electrică. De fapt, aproape 70% dintre cei intervievați au recunoscut că le-ar lipsi acest miros într-o mică sau mare măsură.

 

Ford Europa are soluția: un parfum care imită mirosul benzinei. Numele său este Mach-Eau și este "un parfum premium pentru cei care tânjesc la performanțele noului Mustang Mach-E GT, dar în același timp nu pot renunța la mirosurile evocatoare ale mașinilor tradiționale pe benzină," susțin reprezentanții companiei.

 

Parfumul Mach-Eau a fost lansat cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood și nu este destinat comercializării. Acesta face parte din strategia Ford de a-i convinge pe sceptici de potențialul mașinilor electrificate.

 

Mach-Eau a fost creat cu ajutorul firmei de consultanță Olfiction și are accente lemnoase, mosc și o ușoară tentă de cauciuc. Pentru a ajunge la mirosul final, cei de la Olfiction au analizat chimicalele pe care le emit motoarele, benzina și interioarele mașinilor.

 

Apoi, substanțele predominante au fost amestecate cu ghimbir albastru, lavandă, mușcată și lemn de santal.

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.