Jump to content

Dacia Spring a înregistrat peste 15.000 de comenzi în Europa


SoA Nico
 Share

Recommended Posts

Dacia Spring a înregistrat peste 15.000 de comenzi în Europa - Poza 1

 

 

Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni, a înregistrat deja peste 15.000 de comenzi în Europa. Primele exemplare vor ajunge la viitorii proprietari în toamna acestui an.

 

Dacia a lansat electricul Spring la finalul anului trecut. Descris (la acea vreme) ca fiind cea mai accesibilă mașină cu zero emisii din Europa, modelul

producătorului de la Mioveni a stârnit ceva interes printre clienții europeni.

 

Potrivit Grupului Renault, Dacia a înregistrat deja peste 15.000 de comenzi pentru Spring pe Bătrânul Continent. Livrările către clienți sunt programate să înceapă în această toamnă.

 

În România, Dacia Spring pornește de la 18.100 de euro. Lista de dotări standard include, printre altele, jante cu diametrul de 14 inch, tapițerie din piele sintetică, faruri de zi cu LED, aer condiționat manual, sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil de 7 inch și sistem frânare de urgență automat.

 

Modelul electric poate fi achiziționat și prin programul Rabla Plus, caz în care prețul de achiziție scade cu aproximativ 10.000 de euro.

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.