Jump to content

Formula 1. Max Verstappen, dus la spital după o acroșare cu mașina lui Lewis Hamilton, îl acuză pe englez de conduită nesportivă


SoA Nico
 Share

Recommended Posts

British Grand Prix 2021 - Race - Silverstone

 

 

Campionul de Formula 1 Max Verstappen a ajuns la spital duminică după ce mașina sa a fost acroșată de cea a lui Lewis Hamilton la o viteză de aproape 300 de kilometri pe oră în timpul Marelui Premiu al Marii Britanii.

 

Pilotul olandez s-a izbit violent de un parapet în urma incidentului. Deși părea nevătămat, el a fost dus la spital pentru teste și analize.

 

Cursa a fost oprită și reluată după îndepărtarea maşinii lui Max Verstappen şi repararea barierei de protecţie.

 

Marele Premiu al Marii Britanii, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, a fost câștigată în cele din urmă de Lewis Hamilton.

 

După încheierea cursei a început însă scandalul. Pilotul olandez l-a acuzat din spital pe britanic de conduită nesportivă, condus periculos și lipsă de respect față de ceilalți concurenți.

 

În clasamentul general, diferenta dintre Verstappen si Hamilton este de 8 puncte. Următoarea etapă din Formula 1, Marele Premiu al Ungariei, se va desfășura peste două săptămâni, în direct pe canalele Digi Sport.

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.