Jump to content

Doi tineri anchetați penal după ce au vrut să se înscrie la Facultatea de Drept cu diplome de Bacalaureat suspecte de fals


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

7GtKsdz.png

 

O tânără de 24 de ani şi un bărbat de 30 de ani, originari din judeţul Botoşani, au încercat să se înscrie la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava în baza unor diplome de Bacalaureat care, conform poliţiştilor, „ridică suspiciuni rezonabile de fals”, relatează Adevărul.ro.

 

Miercuri, în jurul orei 14.30, reprezentanţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative de la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava au depus o sesizare la Biroul Universitar din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, cu privire la faptul ca două dintre diplomele de Bacalaureat depuse de doi candidaţi la dosarele de admitere ridică suspiciuni rezonabile de fals. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

 

Sursa

Edited by low Alucard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.