Jump to content

Chinul s-a sfârșit pentru Florin Andone! Atacantul a revenit pe teren și l-a avut adversar pe Ianis Hagi


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Florin Andone (28 de ani) a revenit pe teren! După ce accidentările l-au ținut departe de teren în ultimul an, atacantul român a evoluat 45 de minute în meciul de pregătire susținut de Brighton în compania formației lui Ianis Hagi, Rangers.

image.thumb.png.27cb03492e5d495ed12ff4e67380c83f.png

Duelul amical Rangers - Brighton 0-0 poate reprezenta un nou început în cariera lui Florin Andone. Internaționalul român a fost introdus la pauză și a bifat astfel mai multe minute pe teren decât în ultimele 13 luni. Atacantul a fost adversarul lui Ianis Hagi, trimis la rândul său în joc la începutul reprizei a doua.

 

  • 6 goluri în 30 de meciuri a reușit românul la Brighton and Hove Albion.

Florin Andone a revenit pe teren! Românul a jucat 45 de minute în amicalul Rangers - Brighton

”Am așteptat atât de mult pentru acest moment... 45 de minute... Mă bucur să revin”, a fost mesajul postat de Florin Andone pe contul său de Instagram. Românul a primit felicitări și mesaje de susținere din partea foștilor colegi, printre care Falcao și Jimmy Durmaz.

 

  • 25 de selecții și 2 goluri a strâns Andone la naționala României.
  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Andone, potrivit Transfermarkt

 

Florin Andone s-a accidentat pe 9 aprilie, chiar la primul său meci de la revenirea pe teren, în urma altei leziuni care l-a ținut departe de teren 10 luni. Atacantul de 28 de ani a rezistat doar 13 minute într-un meci al echipei U23 a celor de la Brighton. Atacantul român a trimis o centrare spre careu, iar ulterior a afișat o grimasă de durere. Imediat, antrenorul formației U23 l-a chemat la margine pentru a-l înlocui.

 

Înaintea acestei accidentări, Florin Andone nu mai jucase din data de 14 iunie 2020, când era împrumutat la Galatasaray și a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, în timpul meciului Rizespor - Galatasaray 2-0.

 

Sursa

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.