Jump to content

”Tricolorii”, bucurie de nedescris după victoria cu Honduras! Un japonez a pupat steagul României


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

România a câștigat la limită duelul cu Honduras, scor 1-0, în primul meci din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, și se gândește acum la meciul cu Coreea de Sud.

image.thumb.png.f355b96cdf84f7581cc593e60032ae8b.png

”Tricolorii” s-au bucurat pentru succesul de la Tokyo atât în vestiar, cât și în autocar, alături de Osamu, delegatul japonez care gestionează echipa României și a făcut show în vestiarul echipei lui Mirel Rădoi, sărutând chiar și tricolorul.

Bucurie de nedescris în vestiarul României, după succesul cu Honduras

„Gata cu bucuria! Sunt tineri și ne-au făcut fericiți, sunt tineri și s-au descătușat. Revedem repede cum au sărbătorit scurt în vestiar și în autocarul spre cantonament, după victoria cu Honduras. De-acum trecem la misiunea 2: victorie cu Coreea de Sud!”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

România, dominată de Honduras la toate capitolele

Statisticile arată că reprezentativa Hondurasului a fost net superioară României, chiar dacă ”tricolorii” au câștigat grație unui autogol.

 

De exemplu, posesia mingii, domeniu pe care Mirel Rădoi pune accent, a aparținut hondurienilor cu 53%, față de 47% pentru români. Au fost 21 de șuturi la poartă pentru Honduras, față de doar 9 ale României, adversarii având 6 pe poarta lui Aioani, în timp ce noi doar 2.

 

De altfel, Aioani a avut 6 parade, în timp portarul de la Honduras doar 2. Și la cornere,Honduras a avut 7, în timp ce ”tricolorii” doar 2.

 

De asemenea, Honduras a pasat mai mult, 445 de pase față de 415,  și cu mai multă precizie, 79% față de 75%. La dueluri câștigate, tot Honduras se laudă cu cifre mai bune, 54 față de 45.

Clasamentul Grupei B:

  • 1. România 3p
  • 2. Noua Zeelandă 3p
  • 3. Honduras 0p
  • 4. Coreea de Sud 0p

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Duminică, 25 iulie

  • Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
  • România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

  • România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
  • Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.