Jump to content

Tribunalul Maramureş. Efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Madalin
 Share

Recommended Posts

Vineri, 23 iulie 2021, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a patru inculpaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani şi a unui inculpat în vârstă de 47 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii continuate de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, prevăzute de art. 16 alin. 1 din Legea nr. 194/2011, potrivit unui comunicat.

 

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpaţilor, instanţa a reţinut că există indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că aceştia, în baza aceleiași rezoluții infracționale unice comune, începând cu vara anului 2018 şi până în prezent, au achiziționat, transportat, preparat, deținut și comercializat în mod repetat, către mai multe persoane, cu prețul de 10 lei pentru un plic, substanțe cu efecte psihoactive.

 

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la  pronunţare.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.