Jump to content

Tribunalul Maramureş. Nerespectarea regimului armelor şi munițiilor. Nerespectarea regimului materialelor explozive. Contrabandă.


Madalin
 Share

Recommended Posts

Vineri, 23 iulie 2021, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 iulie 2021, până la data de 20 august 2021 inclusiv, a unui inculpat în vârstă de 26 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor, nerespectarea regimului materialelor explozive şi contrabandă. Totodată, instanţa a respins cererea formulată de inculpat, prin apărător ales, de luare a măsurii controlului judiciar, potrivit unui comunicat.

 

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut că în data de 21 iulie 2021, în jurul orei 16.15, în cadrul unui control efectuat în trafic de organele de poliţie, asupra autoturismului pe care acesta îl conducea au fost descoperite, ascunse sub capitonajul caroseriei, o pungă din material plastic care conţinea două corpuri de grenadă aparent ofensive, un sistem metalic de iniţiere a grenadei, prevăzut cu pârghie şi inel, şi 11 cartuşe cu glonţ cu capsele nepercutate, toate prevăzute cu proiectile de fabricaţie industrială.

 

Ulterior, în data de 22 iulie 2021, la domiciliul bunicii inculpatului a fost găsit un număr de 8.500 pachete de ţigări de diferite mărci, ambalate în 20 de colete, învelite cu folie, specific activităţii de contrabandă.

 

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.