Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Asta îți mai lipsea din Fortnite, un Ferrari: ce caută mașinile de top în jocul battle royale


Ailime
 Share

Recommended Posts

Epic Games Reveals New Ferrari 296 GTB Update for Fortnite, Accessories and  Skins Included – TechEBlog

Asta îți mai lipsea din Fortnite, un Ferrari: ce caută mașinile de top în jocul battle royale

 

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din lume și se pregătește de o nouă actualizare, una un pic mai ciudată. De această dată, cei de la Epic Games au încheiat un parteneriat Ferrari, pentru că asta îți mai lipsea din experiența battle royale.

 

În cazul în care ai simțit că Fortnite a deveni un pic plictisitor, deși este improbabil să se întâmple asta, creatorii săi au decis să-ți introducă în joc o serie de autoturisme Ferrari. Anunțul vine la câteva săptămâni după ce creatorii PUBG au anunțat particularitățile unui parteneriat cu Tesla, pentru a include câteva dintre mașinile electrice ale lui Elon Musk în versiunea pentru mobile a titlului.

 

  • Ce caută Ferrari în Fortnite


Deși includerea autoturismelor Ferrari în jocul video nu este cea mai naturală mișcare pentru compania americană, creatorii Fortnite au mai legat în trecut titlul battle royale de câteva francize populare din domeniul filmului, al benzilor desenate, dar și al altor jocuri video. În ultimele săptămâni s-a vehiculat până și că vom vedea personaje din Suicide Squad sau Justice League, împreună cu numeroase particularități legate de gaming, în Capitolul 3 al jocului.

 

Dacă informațiile ajunse online se confirmă, noul update major adus Fortnite va include o schimbare semnificativă hărții în care se desfășoară acțiunea jocului. În același spațiu virtual va fi inclus și un concert al Arianei Grande, din motive greu de înțeles.

 

Anunțul legat de includerea Ferrari în joc s-a făcut printr-o postare pe Twitter pe care o poți vedea mai jos și care, din comentariile de pe rețelele de socializare, nu pare să fi încântat prea mult fanii titlului. Una peste alta, aceasta este prima înțelegere dintre Epic Games și un producător auto. Va fi interesant de văzut dacă este și ultima. Nu de alta, dar vehiculele existau în joc, schimbarea este că vor aparține unui brand puternic.

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

Interesant cum au reusit sa lege jocul asta de toate domeniile, de la sport, la masini, la cinematografie. Pare ca developerii incearca sa dea "cash-out" si sa faca cat mai mult bani pana cand "moare" jocul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.