Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Corning Gorilla Glass DX şi Glass DX+ – sticle de protecţie pentru lentilele camerelor foto utilizate pe smartphone-uri


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Corning-Gorilla-Glass-with-DX-DX-plus-10

 

În ultima perioadă senzorii foto utilizaţi pe smartphone-uri au dimensiuni din ce în ce mai generoase, iar acest lucru implică mai multe provocări pe partea de protecţie a acestora.

Pentru că există această necesitate, Corning a lansat soluţiile Corning Gorilla Glass DX şi Glass DX+ de protecţie a lentilelor camerelor foto utilizate pe telefoanele inteligente. Pentru că vorbim de o tehnologie premium, producătorul american a adăugat şi un strat suplimentar anti-reflexie, unul ce permite captarea a 98% din lumina ambientală (acest lucru va ajuta la obţinerea de fotografii mai clare reducând reflexiile nedorite). În prezent standardul din domeniu permite captarea a maxim 95% din lumina ambientală.

Corning Gorilla Glass DX şi Glass DX+ vor oferi astfel protecţie sporită şi un sistem de anti-reflexie îmbunătăţit. Între cele două sticle de protecţie există o mică diferenţă, varianta DX+ beneficiind de un grad mai ridicat de rezistenţă la zgârieturi (se duce la nivelul protecţiei oferită de sticla de safir).

Nu ştim care vor fi primele smartphone-uri ce vor utiliza această nouă generaţie de sticlă de protecţie pentru lentilele foto, însă cu siguranţă acestea au un cost în plus, de aceea este foarte posibil să le vedem pe device-uri tip flagship.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.