Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Federer, la 40 de ani, e "mic copil". Câţi ani mai poate juca Djokovic? "Pare mai inteligent"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Roger Federer continuă să joace tenis la cel mai înalt nivel, chiat dacă va împlini 40 de ani pe 8 august. Însă cel care îl va depăşi la capitolul longevitate este Novak Djokovic.

 

Novak Djokovic, după finala de la Roland Garros, câștigată în fața lui Stefanos Tsitsipas / Foto: Getty Images

 

Sârbul a împlinit în mai 34 de ani, însă Mats Wilander a spus cât va mai continua să joace.

 

Mats Wilander: "Îl vezi pe Novak Djokovic și te gândești că mai poate juca 10 ani"

 

"Când te uiți la Roger Federer și la Rafael Nadal îți spui: OK, poate că ei vor mai sta un an sau doi în circuit, dar apoi îl vezi pe Novak Djokovic și te gândești că mai poate juca 10 ani.

 

Pare mai inteligent decât jucătorul de tenis din trecut și marja pe care o are Nole față de ceilalți este imensă", a spus Mats Wilander, care este convins că "Nole" va depăşi toate recordurile din tenis.

 

"În finala cu Berrettini ar fi putut câștiga cu un triplu 6-3, ceea ce arată cât de dominant este Novak, deși nu are serviciul lui Pete Sampras sau Roger Federer. El reușește să domine până și pe iarbă.

 

Adevărul este că nu s-a îmbunătățit atât de mult pe iarbă, dar parcă are mai multă 'propulsie' decât adversarii săi. Simți asta atunci când vine la fileu, armă pe care a perfecționat-o. Să nu mai vorbim despre apărarea lui incredibilă, știe exact unde și când să se deplaseze în fiecare moment", a explicat fostul mare campion Mats Wilander.

 

Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 

Djokovic continuă să uimească prin condiţia sa fizică. A câştigat din nou Wimbledonul anul acesta şi a obţinut al 20-lea trofeu de Grand Slam din cariera sa, la egalitate cu Federer şi Nadal.

 

În pus, sârbul a depășit un record. A bifat cele mai multe săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial ATP, 331. În plus, el a încheiat de 6 ori anul pe locul 1 mondial.

 

Nole are acum un nou obiectiv. După ce a câştigat, în 2021, Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, Nole ţinteşte acum să facă "Slam-ul" sau Golden Slam-ul şi să se impună şi la US Open, ultimul trofeu de Grand Slam al anului.

 

Pe lângă asta, Djokovic vrea să devină şi campion olimpic la Tokyo.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.