Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Regizorul lui Black Adam compară personajul lui Dwayne Johnson cu Dirty Harry


Ailime
 Share

Recommended Posts

471660l-640x400-b-5cd632b5.jpg

Regizorul lui Black Adam compară personajul lui Dwayne Johnson cu Dirty Harry

 

  • O fi într-adevăr Black Adam Dirty Harry al supereroilor? Dacă îl veți întreba pe regizorul Jaume Collet-Serra, așa ar zice


Într-un interviu cu Variety, Jaume Collet-Serra a relatat despre lucrul cu Dwayne Johnson în două filme la rând. Johnson joacă în producția din 2021 Jungle Cruise și face, din nou, echipă cu regizorul pentru următoarea producție, Black Adam. Atunci când îl pomenește în filmul cu supereroi, regizorul compară rolul lui Dwayne Johnson cu acela al unui celebru personaj de film, scrie flickeringmyth.com.

 

„Pentru că tocmai am făcut o comedie romantică de aventuri, am fost atras de a face o variantă întunecată a lui Dwayne”, afirma Collet-Serra. „În esență, l-am transformat într-unul dintre personajele lui Clint Eastwood dintr-un western. Era ceva de genul: 'Ești precum Dirty Harry al supereroilor'”.

 

„Nu a fost nevoie să conving oamenii că era ceea ce trebuie, așa cum am fost nevoit s-o fac pentru Jungle Cruise”, a continuat regizorul.„Este precum filmele pe care le-am făcut cu Liam Nesson, antieroul acela dur dar inimos. Lumea nu e în alb și negru. Are și zone gri, și avem nevoie de acei oameni din zonele acelea gri”.

Black Adam și-a încheiat filmările luna aceasta și va avea premiera pe 29 iulie 2022.

 

Black Adam are regia semnată de către Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). În film joacă Dwayne Johnson alături de Noah Centineo în rolul lui Atom Smasher (Spărgătorul de atomi), Aldis Hodge în rolul lui Hawkman, Quintessa Swindell în rolul lui Cyclone, Pierce Brosnan în rolul lui Doctor Fate, Sarah Shahi în rolul Adrianna Tomaz și Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui și Uli Latukefu în roluri deocamdată neprecizate.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.