Jump to content

Huawei anunță o variantă cu EKG pentru ceasul Watch GT 2 Pro; Debutează și Band 6 Pro


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei anunță o variantă cu EKG pentru ceasul Watch GT 2 Pro; Debutează și Band 6 Pro</b>Alături de smartphone-urile P50 și P50 Pro, cei de la Huawei au introdus ieri și câteva purtabile upgrade pentru produse deja disponibile pe piață. Vorbim despre Watch GT 2 Pro care acum primește o variantă cu EKG și despre

 

Alături de smartphone-urile P50 și P50 Pro, cei de la Huawei au introdus ieri și câteva purtabile upgrade pentru produse deja disponibile pe piață. Vorbim despre Watch GT 2 Pro care acum primește o variantă cu EKG și despre Band 6 Pro, o brățară fitness unde "Pro-ul" din denumire face referire la introducerea unui senzor pentru măsurarea temperaturii corporale. 

Acestea sunt singurele schimbări duse și asta înseamnă că restul dotărilor rămân aceleași. Astfel pe Watch GT 2 Pro EKG avem ecran AMOLED de 1.39 inch, certificare 5ATM pentru rezistență la apă, 4 GB stocare flash și protecție din sticlă de safir pentru ecran. Avem și spate din ceramică, cadran din titaniu și peste 100 moduri sportive. Prețul acestei variante cu EKG este de 479 dolari în China.

 

Huawei Band 6 Pro

 

Cât despre Huawei Band 6 Pro și aici lucrurile rămân în mare identice cu cele regăsite pe Band 6, noutatea fiind acel senzor care permite măsurarea temperaturii corporale. Avem ecran AMOLED de 1.47 inch, senzor de puls, SpO2, monitorizare somn și stres și baterie de până la 2 săptâmâni. Această variantă Pro se vinde pentru 70 dolari. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.