Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei Watch 3 Pro este testat timp de 21 de zile printr-o călătorie prin Europa; Iată cum puteți urmări progresul pe Instagram


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei Watch 3 Pro este testat timp de 21 de zile printr-o călătorie prin Europa; Iată cum puteți urmări progresul pe Instagram</b>Huawei Consumer BG ne anunță astăzi că a lansat o nouă provocare alături de doi influenceri internaționali pasionați de călătorie. Chiar în mijlocul sezonului de vară, timp de 21 de zile, Huawei Watch 3 Pro va fi testat printr-o călătorie de 21 de zile

 

Huawei Consumer BG ne anunță astăzi că a lansat o nouă provocare alături de doi influenceri internaționali pasionați de călătorie. Chiar în mijlocul sezonului de vară, timp de 21 de zile, Huawei Watch 3 Pro va fi testat printr-o călătorie de 21 de zile în 8 țări europene printre care se află și România. Vor exista o serie de provocări inedite, întâlniri cu influenceri locali și fani Huawei, dar evident, sunt vizate și obiectivele turistice spectaculoase ale Europei. Avem detalii mai jos.

Ideea de a lansa o provocare timp de fix 3 săptămâni vine de la autonomia generoasă oferită de smartwatch în modul power save. Astfel, în perioada 24 iulie - 15 august influencerii pasionați de călătorie, Zuza și Andrzej Treneiro, vor parcurge alături de Huawei Watch 3 Pro peste 4000 de kilometri din Atena, Grecia, până în minunata insulă Pag din Croația. Ei vor trece astfel prin România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Austria și Slovenia descoperind atracții turistice unice și participând la numeroase activități captivante care din cauza pandemiei nu au fost accesibile în ultimul an. 

Vorbim despre navigarea  pe Lacul Balaton și jet-schi, până la traversarea pădurilor din Transilvania, iar toate provocările vor fi publicate zilnic pe canalele de social media ale Huawei.

 

Cei doi influenceri vor participa la activități precum bungee jumping sau ciclism montan, printre altele, pentru a profita din plin de sezonul estival în Europa și pentru a testa funcțiile ceasului Huawei Watch 3 Pro. Aceștia vor putea chiar să viziteze misteriosul castel Bran ascuns în pădurile din Transilvania, pentru o experiență inedită. Fanii Huawei de pe rețelele de Social Media vor putea interacționa cu cei doi turiști și vor putea alege provocările pe care aceștia să le îndeplinească. Pentru activitatea din România, toate provocările vor fi publicate sub formă de postări și Instagram Stories pe profilul oficial al companiei

Nu în ultimul rând, ei vor utiliza și noua pereche de căștil Huawei FreeBuds 4 pentru o experiență audio captivantă pe parcursul călătoriei, dar și tableta Huawei MatePad 11 pentru consum media. 

 

EuroTrip

 

În plus, aflăm că pe 1 august va fi organizat și un Community Meet-up cu iubitorii de produse Huawei. Fanii vor putea astfel să îi cunoască pe cei doi aventurieri și să testeze noul Huawei Watch 3 Pro. Întâlnirea va avea loc într-o locație specială de pe lacul Snagov unde aceștia vor participa la activități nautice, cum ar fi wakeboarding, flyboarding sau plimbări cu barca. Întâlnirea cu fanii Huawei se va termina printr-un foc de tabără inedit alături de echipa Huawei Consumer BG și cei doi influenceri aventurieri. Pentru a partcipa la această întâlnire inedită va trebui să vă înscrieți folosind acest formular regăsit în secțiunea dedicată de pe site.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.