Jump to content

Huawei prezintă noul televizor Smart Screen V75 Super cu panou MiniLED și sistem audio cu 20 boxe (75W); Este anunțat și V98 cu ecran de 98 inch


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei prezintă noul televizor Smart Screen V75 Super cu panou MiniLED și sistem audio cu 20 boxe (75W); Este anunțat și V98 cu ecran de 98 inch</b>Evenimentul Huawei de ieri a fost unul cu adevărat grandios și pe lângă noile telefoane Huawei P50, purtabile și boxe iată că avem prezentate și noi televizoare inteligente. Vorbim în cazul de față despre modele cu diagonale

 

Evenimentul Huawei de ieri a fost unul cu adevărat grandios și pe lângă noile telefoane Huawei P50, purtabile și boxe iată că avem prezentate și noi televizoare inteligente. Vorbim în cazul de față despre modele cu diagonale generoase de 75, respectiv 98 inch - televizoare pe care compania le comercializează sub numele de Smart Screen V75 Super și Smart Screen V98. Detalii despre acestea avem în rândurile de mai jos.

 

Huawei Smart Screen V75 Super

 

Primul televizor de pe listă se numește Smart Screen V75 Super și vine la pachet cu sistemul de operare HarmonyOS 2.0 menit să livreze o experiență de utilizare smart bogată. Vine cu o serie de funcții "Super" care îl diferențiază de versiunea standard V și avem aici tehnologie SuperMiniLED și un sistem audio cu 20 boxe dezvoltat alături de Devialet. 

 

Huawei Smart Screen V75 Super

 

Avem un panou 120Hz cu diagonală de 75 inch, panou cu muchii foarte înguste și o bază/stand realizată din aliaj de zinc. Televizorul folosește soluția de retroiluminare SuperMiniLED Precision Matrix și avem în spatele ecranului 48080 cip-uri mini LED. Primim suport HDR cu luminozitate de 1000 nits, mod ultra-high HRD cu luminozitate maximă de 3000 nits și o cameră web de 24 mpx cu AI pentru apeluri video, fitness, jocuri și multe alte activități.

Sistemul audio este unul impresionant cu 4 unități pentru canalul central, 6 unități pentru canalele stânga și dreapta și 4 unități pentru surround, respectiv 6 unități pentru subwoofer. Televizorul costă 3872 dolari în China.

 

Huawei Smart Screen V98

 

Al doilea televizor de pe listă este și cel mai mare de până acum din portofoliul Huawei, model numit Huawei Smart Screen V98 cu panou de 98 inch adică 248 cm. Avem aici ecran cu rată de refresh de 120Hz, rezoluție 4K Ultra HD, protecție anti-glare și interpolare pentru conținut la 120fps. Prețul acestei variante este de 4646 dolari și mai primim suport DCI-P3, tehnologie Clear Holding Pro pentru ajustarea luminozității pentru fiecare cadru.

Și pe acest televizor avem multiple utilizări care implică AI-ul, de la fitness, jocuri și altele. Televizorul poate detecta prin camera AI dacă realizăm exercițiile de yoga sau fitness corect și asta nu doar pentru o singură persoană aflată în fața ecranului, ci pentru maxim 3. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.