Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Imprimanta 3D Creality Ender-3 V2 primește o extra reducere pe Cafago odată cu folosirea codului promo COS3205


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

<b>Imprimanta 3D Creality Ender-3 V2 primește o extra reducere pe Cafago odată cu folosirea codului promo COS3205</b>Pe măsură ce apar noi și noi modele de imprimante 3D observăm că și prețurile acestor dispozitive scad. Astăzi de exemplu avem o imprimantă 3D recomandată de către Cafago și care se bucură atât de o reducere aplicată de către

 

Pe măsură ce apar noi și noi modele de imprimante 3D observăm că și prețurile acestor dispozitive scad. Astăzi de exemplu avem o imprimantă 3D recomandată de către Cafago și care se bucură atât de o reducere aplicată de către retailer, cât și de o extra reducere pe care v-o oferim prin intermediul unui cod promo. Ce știe acest dispozitiv numit Creality Ender-3 V2 și cât vei avea de plătit în final descoperi în continuare.

În primul rând trebuie spus că avem aici o variantă upgrade pentru Ender-3, o imprimantă care aduce îmbunătățiri la principalele capitole, având o structură mai robustă, design modular și o sursă integrată în mașinărie. Avem o platformă din sticlă care permite o încălzire mai rapidă, iar printările vor adera mai bine aici. Este redus și zgomotul, sub 50dB, iar imprimanta are nevoie de doar 5 minute pentru a se încălzi și fi gata de printat.

 

Creality Ender-3 V2

 

Avem parte de o trusă de unelte, o interfață de utilizare actualizată și de reluare printare după o pană de curent. Imprimanta 3D Creality Ender-3 V2 oferă o suprafață de printare de 220x220x250 mm, funcționează cu filament din PLA/TPU sau PETG și OS-ul este compatibil cu Mac sau Windows XP/7/8/10. Se poate folosi software-ul Simplify3D sau Cura și precizia de printare este de +/- 0.1mm.

Se poate printa direct online sau de pe un card TF, cu mențiunea că la pachet vei primi un card TF de 8 GB și un filament PLA alb de 20 metri. Imprimanta costă 184.99 euro odată cu aplicarea codului promo COS3205 și vestea bună este că se livrează gratuit în 3-5 zile lucrătoare din depozitul european aflat în Germania.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.