Jump to content

Oppo va lansa un încărcător wireless magnetic! Iată primele randări cu acesta


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

61051b5062e65.jpg

 

Odată cu seria de telefoane iPhone 12, Apple a lansat MagSafe, o soluție de încărcare wireless și nu numai pentru că permite utilizatorilor să atașeze diverse accesorii de spatele smartphone-ului. Ei bine, realme va fi primul producător care va aduce această tehnologie și în lumea Android prin MagDart. Totuși, după cum era de așteptat și Oppo pregătește o soluție de încărcare și customizare similară. După ce am putut vedea brevetele companiei chineze, acum avem parte de o randare realistă a primului său încărcător wireless magnetic.

 

realme este de fapt un sub-brand al companiei Oppo. Astfel, era de așteptat ca Oppo, companie-mamă, să pregătească o soluție similară pentru modelele sale. Nu cu mult timp în urmă realme chiar s-a lăudat, spunând că soluția sa este mai bine implementată decât cea Apple chiar. Acest lucru rămâne de văzut întrucât primul smartphone compatibil al companiei chineze încă nu a debutat (realme Flash).

 

oppo%20charger.jpg

 

 

Revenim totuși la Oppo. Încărcătorul său pare să fie destul de subțire în talie, contrar brevetelor înregistrate în urmă cu câteva zile. Observăm o mică denivelare unde se regăsește și portul USB-C pentru conectare. Deși design-ul este dezvăluit, nu avem încă detalii despre specificațiile noului încărcător. Totodată, Oppo ar urma să lanseze smartphone-uri compatibile cu această tehnologie. realme MagSafe este capabil să încarce smartphone-uri cu o putere de 15W, asemeni tehnologiei MagSafe de la Apple. Având în vedere acest lucru, noul încărcător Oppo ar putea oferi aceeași putere.

Sunt destul de sigur că în următoarele zile vom afla mai multe detalii despre încărcătorul wireless magnetic de la Oppo.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.