Jump to content

Huawei lansează o boxă Smart Display cu HarmonyOS 2.0 la pachet; Este destinată celor mici


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

6107951cbe2d1.jpg

 

 

Huawei continuă cu lansările de noi produse ce rulează sistemul de operare HarmonyOS 2.0, iar cel mai nou dispozitiv inclus în portofoliu este o boxă Smart Display special creată pentru procesul de învățare al celor mici. Se numește Kids Learning Smart Screen și vorbim aici despre o boxă inteligentă cu display tactil, cameră web și suficientă stocare pentru a descărca multe aplicații educaționale.

 

Această tabletă-boxă are ecran IPS LCD de 10.2 inch și aflăm că se ajunge la un raport corp-ecran de 82%. Avem și un pachet de boxe și microfoane la pachet, acestea din urmă fiind utile pentru comunicarea vocală la calitate superioară. Produsul vine echipat cu o cameră frontală de 8 megapixeli iar dintr-un motiv sau altul aduce și o cameră foto în spate, cu senzor de 13 mpx.

 

Kids Learning Smart Screen

 

Huawei Kids Learning Smart Screen vine cu suport Wi-Fi, Bluetooth 5.0, are 64 sau 128 GB stocare și 4 GB RAM. Bateria este o unitate generoasă de 10995 mAh și avem alimentare rapidă la 22.5W. Nu știm exact la ce autonomie să ne așteptăm aici, dar legat de partea de educație, aflăm că HarmonyOS va oferi acces la o gamă largă de soluții e-learning și servicii, un exemplu fiind organizarea de teme.

Prețul este de 465 dolari. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.