Jump to content

Căștile Galaxy Buds 2 vor fi cu 15% mai ieftine decât Buds Pro în Europa; Iată noua sumă vehiculată


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

6107982e80a2c.jpg

 

Printre numeroasele produse pregătite de către Samsung pentru lansare pe data de 11 august în cadrul evenimentului Unpacked avem și căștile wireless Galaxy Buds 2 care astăzi au dezvăluite noi detalii. Vorbim încă o dată despre prețuri, de această dată sosind informații din partea utilizatorului Twitter grapevine care susține faptul că prețul căștilor va fi cu aproximativ 15% mai mic decât cel purtat de Buds Pro la debut.

 

Este menționată aici suma de 170 euro ce va fi practicată în Europa, asta după ce anterior se vehiculau sume cuprinse între 149-169 dolari. Ne așteptăm așadar la o pereche de căști wireless vândute local pentru aproximativ 850 de lei, căști care vor dispune de ANC (anulare activă a zgomotului de fond). Din informațiile anterior sosite online am mai aflat și că aceste căști vor avea 3 microfoane, conectivitate Bluetooth 5.2 și certificare IPX2.

 

Samsung Galaxy Buds 2

 

La capitolul autonomie vom avea parte aparent de până la 20 ore cu ANC activat, sau 29 ore fără ANC - cifre care probabil fac referire la autonomia totală oferită alături de cutiuța de transport/încărcare. Căștile vor sosi pe negru, verde, roz, alb sau galben și sunt zvonuri referitoare la faptul că acestea ar putea fi oferite drept cadou la precomanda lui Galaxy Z Fold 3.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.