Jump to content

Noi detalii despre stylus-ul S Pen Pro destinat lui Galaxy Z Fold 3 apar online; Aflăm cât va costa


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

6107a56141fd3.jpg

 

 

Așa cum am aflat anterior, sud-coreenii de la Samsung vor lansa pe piață un prim pliabil care suportă interacțiune cu stylus fiind vorba despre Galaxy Z Fold 3 pentru care compania a pregătit un stylus special. Acesta se numește S Pen Pro și astăzi avem ocazia să aflăm câteva dintre dotările sale cheie și cât ar putea costa.

 

Un prim detaliu pe care îl aflăm este acela că stylus-ul va avea un vârf de 0.7 mm și va suporta 4096 puncte de presiune, acesta urmând a putea fi utilizat pe Galaxy Z Fold 3 fără a crea daune ecranului. S Pen Pro se va alimenta via USB-C și se va atașa magnetic pe o serie de huse pe care Samsung le-a pregătit pentru noul său pliabil. 

 

Noul stylus va fi mai lung decât un S Pen standard și aflăm că prețul său va fi de aproximativ 70 dolari, dar nu știm exact dacă aceasta este suma bundle-ului ce implică și carcasa pentru Z Fold 3 sau dacă este doar prețul accesoriului în sine. Prin implementarea încărcării via USB-C înseamnă că vom avea parte de funcții avansate și de conectivitate Bluetooth la pachet.

Se vehiculează faptul că accesoriul va fi compatibil și cu smartphone-uri Galaxy Note anterior lansate pe piață, dar și cu tabletele care suportă o astfel de interacțiune și desigur cu S21 Ultra. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.