Jump to content

Huawei are certificat încărcătorul de 100W; Ar putea debuta alături de P50 Pro+


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

6107ae2be5780.jpg

 

 

Începutul săptămânii vine cu o veste nouă legată de Huawei și anume certificarea adaptorului de 100W pregătit pentru un viitor smartphone. Trebuie spus că acesta ar putea fi destinat lui P50 Pro+, o informație vehiculată încă de luna trecută dar care încă nu a fost confirmată pentru că în cadrul evenimentului Huawei această variantă Pro+ nu a fost prezentată oficial la fața locului.

 

Descoperim că acest încărcător Huawei 100W cu numele de cod HW-200500C00 tocmai ce a fost certificat de către agenția China 3C și că fix același nume de cod îl poartă și încărcătorul Honor destinat lui Honor 50 Pro. Legătura dintre cele două companii deși acum separate, iată că se continuă și nu doar design-ul dintre Honor 50 și P50 este similar, ci și tehnologiile folosite pe terminale.

 

Huawei

 

Nu știm când exact va lansa Huawei acel P50 Pro+ cu alimentare la 100W, dar ce cunoaștem este că bateria lui Honor 50 Pro de 4000 mAh se încarcă de la 0 la 100% în doar 25 minute folosind acest standard de alimentare. Modelele P50 și P50 Pro oferă încărcare la 66W pe fir, iar pe varianta Pro ni se oferă și alimentare wireless la 50W. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.