Jump to content

Tableta Nokia T20 are confirmat numele de către Evan Blass, alături de noi telefoane: Nokia G50, G300 și X100


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

6107cc6f0fca4.jpg

 

Luna august vine iată și cu detalii despre ce ne pregătește HMD Global în perioada următoare, la posturi fiind celebrul zvonac Evan Blass care astăzi dezvăluie o serie de nume purtate de viitoare dispozitive Nokia. Încă din start vedem menționată pe această listă și tableta Nokia T20 cu numele de cod "Riddler" și care de curând a bifat un leak la pachet cu o serie de specificații și un preț de 250 euro asociat.

 

Aflam că tableta are ecran de 10.36 inch, 4 GB RAM + 64 GB stocare și că ar sosi în variante Wi-Fi Only și WiFi+LTE. Nu avem încă detalii despre design sau celelalte dotări, dar configurația prezentată aici pare a sugera faptul că avem de-a face cu un dispozitiv de buget. Poate vedem un procesor Dimensity 7xx sau Snapdragon 7xx la interior, panou IPS LCD cu rezoluție FHD+ și cameră foto singulară în spate.

 

Cât despre celelalte dispozitive menționate de către Evan Blass, acestea par a fi smartphone-uri din zona mid-range. Modelul Nokia G50 cu nume de cod "Punisher" va sosi în completarea seriei G după variantele G10 și G20 lansate în aprilie cu procesoare Helio, display-uri HD+ și baterii de 5050 mAh. Ultimele două terminale de pe listă au asociate numele unor DJ populari și anume Aoki și Deadmau5.

 

Nokia G300 ar putea fi un model mai bine dotat, dar păstrând un preț accesibil și punând accentul pe o baterie generoasă. Ultimul telefon de pe listă este Nokia X100 care vine după un Nokia X20 5G (review aici) cu procesor Snapdragon 480 și ecran de 6.67 inch FHD+. Upgrade-ul ar putea fi întâlnit la procesor (poate o trecere la Snapdragon 7xx), la configurații și probabil o cameră mai bună.

Mă aștept ca o parte dintre aceste telefoane, poate chiar toate, să debuteze pe final de an. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.