Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta Realme Pad își face apariția randări detaliate; Are talie de 6.8 mm și vine și pe o nuanță aurie


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

610909762d1da.jpg

 

 

Tableta Realme Pad a bifat câteva leak-uri importante în ultima vreme, iar astăzi o vedem reprezentată în noi randări detaliate de la zvonacul @onleaks. Apare atât pe varianta gri anterior văzut, dar și pe o nuanță aurie care atrage atenția celor din jur. Dispozitivul va opta pentru o carcasă metalică și foarte subțire la prima vedere (6.8mm), dar și pentru un stylus care după cum observăm pe seama imaginilor, are slot dedicat pentru găzduirea accesoriului.

 

1-horz.jpg

 

Realme Pad dispune de un pachet de 4 difuzoare, are port USB Type-C la bază și aflăm că va sosi echipată cu un display de 10. 4inch (probabil rezoluție Full HD+). Avem muchii simetrice ale panoului frontal și nu este clar dacă tableta va avea o rată de refresh superioară. Ce mai știm este că aduce o configurație de bază cu 6 GB RAM și 64 GB stocare, cât și un slot microSD.

 

Mai primim cameră frontală de 8 mpx f/2.8, cameră foto de 8 mpx în spate și o baterie de 7100 mAh care probabil aduce o tehnologie de încărcare rapidă la pachet. Ca dimensiuni, această tabletă măsoară 246.1 x 155.8 x 6.8 mm și pe lista de necunoscute mai avem și procesorul. Rămâne de văzut dacă primim și variante LTE și desigur când exact se lansează dispozitivul, fiind vehiculat doar trimestrul 3 ca perioadă de debut. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.