Jump to content

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 vor oferi o nouă metodă de conectare/pairing la smartphone; Iată ce dezvăluie aplicația Wearable


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

610905b11f059.jpg

 

Printre numeroasele produse pregătite de Samsung pentru lansare pe data de 11 august avem și căștile wireless Galaxy Buds 2 care astăzi mai bifează un leak. Descoperim prin intermediul aplicației Wearable faptul că aceste căști vor inaugura o nouă metodă de pairing/conectare la smartphone. Cum se va desfășura procesul aflăm împreună din rândurile de mai jos. 

12.jpg

 

Captura de ecran de mai sus extrasă din cea mai nouă versiune a aplicației Galaxy Wearable ne dezvăluie o metodă nouă de a intra în modul pairing în cazul căștilor Galaxy Buds 2. Dacă anterior trebuia să îți pui căștile în urechi și să ții apăsat ambele zone tacticl pentru a intra în acest mod, acum procedeul se va realiza ținând căștile în cutia de purtare/transport. 

 

Tot ce trebuie făcut este să deschidem cutia și să ținem apăsat acele zone tactile de pe căști timp de 3 secunde. Se elimină așadar un pas din proces, totul fiind acum puțin mai simplu. Despre căștile Galaxy Buds 2 am aflat de curând faptul că acestea vor oferi anulare activă a zgomotului de fond (ANC), autonomie de până la 20 ore și că vom avea 5 culori disponibile.

Căștile ar urma să coste 170 euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.