Jump to content

Căştile wireless LG TONE Free FP 2021 lansate în România: sunet Meridian, ANC şi husă UVnano


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

610a8b56ee4ce.jpg

 

 

LG a adus în România în această săptămână noile căşti wireless LG TONE Free FP 2021, care se remarcă prin acustica dezvoltată în parteneriat cu Meridian, anulare activă de zgomot, dar şi cutia de încărcare UVnano pentru igienă sporită. 

 

LG a colaborat cu un laborator specializat pe ergonomie pentru a analiza urechile a sute de subiecţi şi a crea un design cât mai confortabil. Rezultatul este Arc Design, cu o tijă a căştilor cu 4.4 mm mai scurtă decât pe modelele anterioare. Astfel e creat un echilibru perfect pentru cei cu stil de viaţă activ, care fac jogging şi alte activităţi intense şi nu vor să le cadă căştile. Căştile din seria FP au certificare IPX4, deci pot fi purtate fără griji în timpul sesiunilor de antrenament sau în ploaie.

 

LG TONE Free vine acum cu Spatial Processing de la Meridian Audio, pentru un sunet ce pare să vină din toate direcţiile. O specificaţie nouă este 3D Sound Stage, care extinde scena sonoră pentru a aduce utilizatorilor un sunet mai realist şi o experienţă de ascultare ceva mai captivantă. Căştile au drivere şi diafragme mai mari, îmbunătăţite, cu margini din silicon, pentru extra flexibilitate. Astfel avem şi bas mai puternic fără a compromite claritatea.

 

LG TONE Free FP 2021

 

Fiecare cască are 3 microfoane, pentru apeluri cât mai clare şi zgomot ambiental redus. Noul mod Whispering îţi permite să porţi apeluri confidenţiale clare, apropiind casca dreapta de gură. Anularea activă a zgomotului elimina sunetele de joasă frecvenţă, care nu pot fi blocate complet de terminalele de anulare a zgomotului ambiental. Cutia de transport şi încărcare are iluminare UV-C, care ucide microorganismele, bacterii şi viruşi în doar 5 minute.

 

Autonomia ajunge la 10 ore per cască şi 24 de ore cu acea cutie. Căştile ajung în România în această lună pe nuanţele Charcoal Black, Pearl White şi Haze Gold. Încă nu avem preţ din păcate.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.