Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 primesc un unboxing video înaintea lansării; Vedem și procesul de setup


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile Samsung Galaxy Buds 2 primesc un unboxing video înaintea lansării; Vedem și procesul de setup</b>Produsele pe care Samsung urmează a le prezenta oficial pe data de 11 august continuă să-și facă apariția în tot soiul de leak-uri, iar astăzi la apel avem căștile Galaxy Buds 2 care apar direct într-un unboxing video

 

Produsele pe care Samsung urmează a le prezenta oficial pe data de 11 august continuă să-și facă apariția în tot soiul de leak-uri, iar astăzi la apel avem căștile Galaxy Buds 2 care apar direct într-un unboxing video, cu tot cu proces de setup și comparație cu alte căști de pe piață. Vedem în cazul de față varianta de culoare verde și descoperim primele impresii trasate de către youtuber-ul The Mobile Central.

 

Acesta din urmă a reușit cumva să pună mâna pe o pereche de căști wireless Buds 2 cu o săptămână înaintea lansării și este vorba aici despre produsul comercial, cel regăsit în magazine. În cutie așa cum era de așteptat vom găsi cutia de încărcare, căștile Buds 2, un cablu de alimentare de la USB-A către USB-C, un set de extra dopuri și manualul de utilizare.

 

 

Aici avem o cutiuță de transport compactă și pătrățoasă precum am primit și pe variantele anterioare Buds Live sau Buds Pro, iar legat de design-ul adoptat de căștile în sine, acestea aduc mult de tot cu Buds Pro. Cutia are exteriorul vopsit în alb glossy în timp ce la interior apare acea nuanță de verde măsliniu care ar putea fi pe placul multor utilizatori. 

 

Vedem în video și noul proces de conectare la smartphone, cel care implică apăsarea simultană pe ambele căști fără a le scoate din cutie și a le pune în urechi precum era necesar anterior. Apare și aplicația Galaxy Wearable aici unde avem diferite opțiuni pentru ANC și aflăm că aceste căști oferă un nivel de bass foarte bun și că greutatea redusă este un plus.

 

Buds 2 se vor lansa pe 11 august alături de Z Fold 3, Z Flip 3 și ceasurile Watch 4, iar ultimul preț vehiculat este de 159 euro. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.