Jump to content

Honor introduce căștile Earbuds 2 Lite în Europa, cu ANC, autonomie de 10 ore și drivere de 10mm


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Honor introduce căștile Earbuds 2 Lite în Europa, cu ANC, autonomie de 10 ore și drivere de 10mm</b>Odată cu lansarea smartphone-ului Play 5T Pro iată că Honor introduce pe piață și o pereche de căști, fiind vorba despre modelul wireless intitulat EarBuds 2 Lite. Acesta vine în Europa ca rebranding pentru

 

Odată cu lansarea smartphone-ului Play 5T Pro iată că Honor introduce pe piață și o pereche de căști, fiind vorba despre modelul wireless intitulat EarBuds 2 Lite. Acesta vine în Europa ca rebranding pentru varianta Earbuds 2 SE dezvăluită în China și asta înseamnă că se păstrează aceleași dotări. Ce ne rezervă căștile și la ce sumă le vom găsi în magazinele de la noi aflați din rândurile de mai jos.

 

EarBuds 2 Lite

 

Pe lista de dotări avem drivere de 10 mm cu diafragme din compozit de polimer și un sistem de anulare activă a zgomotului de fond (ANC) ce implică utilizarea a 2 microfoane pe fiecare casă. Avem și reducere pentru zgomotul produs de vânt, mod Awareness și o autonomie impresionantă. Fără ANC privim asupra unui timp de 10 ore de playback și asta folosind doar bateria căștilor.

 

EarBuds 2 Lite

 

Alături de cutia de purtare/încărcare se ajunge la un timp total de 32 ore de playback. Apropo, primim și încărcare rapidă, astfel că în doar 10 minute ajungem la 40% pentru 4 ore de playback. Pentru început căștile Honor EarBuds 2 Lite vor fi disponibile în Marea Britanie, Italia, Franța, Spania, Finlanda și Germania la un preț de 70 euro, adică 345 lei dacă am face conversia de monedă.

 

Vin pe nuanțele Glacier White (alb) și Midnight Black (negru).

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.