Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Frații regizori Ethan și Joel Coen s-au despărțit. Vor mai face filme împreună?


Ailime
 Share

Recommended Posts

540940l-640x400-b-c72da5ea.jpg

Frații regizori Ethan și Joel Coen s-au despărțit. Vor mai face filme împreună?

 

____________________________________________________________________

Au semnat împreună filmele de Oscar Fargo și No Country for Old Men, printre altele.

____________________________________________________________________

 

Unul dintre principalele evenimente ale sezonului de toamnă în cinematografie va fi Festivalul de Film de la New York, ce marchează premiera lui The Tragedy of Macbeth, al lui Joel Coen.

 

Adaptarea după Shakespeare este așteptată din mai multe motive, nu în ultimul rând pentru că îi aduce împreună pe Denzel Washington și Frances McDormand, dar și pentru că e primul film regizat de Joel Coen fără fratele său. Joel a scris și regizat Macbeth fără ajutorul fratelui său Ethan, alături de care a regizat filmele de Oscar Fargo și No Country for Old Men (foto), printre altele. De ce s-au despărțit cei doi la Macbeth?

 

„Este o despărțire amiabilă,” relatează compozitorul Carter Burwell într-o emisiune recentă, susținând că Ethan nu s-a implicat în Macbeth pentru simplul motiv că nu voia să facă acum un film.

 

Ceea ce nu înseamnă că Ethan Coen s-a retras definitiv: acesta declara în septembrie 2019 că „a luat o pauză de la filme”, pentru a se concentra asupra altor proiecte, precum piesele de teatru.

 

„Ethan a scris și a produs pe cont propriu, dar e prima oara când Joel regizează pe cont propriu”, susține Burwell. „Ethan pur și simplu nu a vrut să mai facă filme. El e fericit făcând ceea ce face, și nu știu ce va face Joel după asta. Ei au o grămadă de scenarii pe care le-au scris și care stau în așteptare. Sper că poate se vor întoarce la acelea. Am citit o parte din ele, sunt grozave. Dar suntem toți la o vârstă la care... ne-am putea pensiona. Un domeniu foarte imprevizibil”...

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.