Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc un video hands-on prematur; Cât de vizibilă e camera de sub ecran?


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc un video hands-on prematur; Cât de vizibilă e camera de sub ecran?</b>Am trecut deja la numărătoarea inversă de ore până ce începe evenimentul Samsung Unpacked de pe 11 august și vedem anunțate oficial noile telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Până atunci apar evident și scăpările de ultima ora, pe ultima suta..

 

 

 

Am trecut deja la numărătoarea inversă de ore până ce începe evenimentul Samsung Unpacked de pe 11 august și vedem anunțate oficial noile telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Până atunci apar evident și scăpările de ultima ora, pe ultima suta de metri. Cea mai importantă este un video hands on cu ambele terminale, pe care îl vedeți mai jos.

 

Clipul răspunde poate la cea mai importantă întrebare legată de terminale: cât de vizibilă e camera ascunsă sub ecranul lui Galaxy Z Fold 3? Vă reamintesc că în acest an, după 2 ani de zvonuri legate de acest subiect, Samsung a pus în sfârșit o camera selfie sub ecranul noului sau pliabil flagship. E vizibilă cu ecranul pe fundal închis la culoare, iar pe cel deschis la culoare se vede doar te apropii la câțiva centimetri distanța și privești cu atenție. Cam cum am văzut și noi când i-am făcut recenzia lui ZTE Axon 20.

 

Z Flip 3 pare să aibă acum muchiile ecranului principal ceva mai înguste, în vreme ce ecranul exterior a crescut și a fost unificat sub un segment din sticla parcă o idee mai elegant decât al predecesorului. Mi se pare că și Z Fold 3 5G are muchiile ecranului ceva mai subțiri. Apoi avem un clip realizat de YouTuberul Jimmy Is Promo, care ne oferă detalii și impresii după o sesiune hands-on cu telefoanele. Nu ni le arată totuși din cauza unui NDA. 

 

Marea noutate a lui Z Fold 3 vă fi pe lângă camera selfie de sub ecran și suportul pentru stylus S-Pen, dar nu aș uita și de certificarea IP. E ceva mai timid totuși la camere și nu vă oferi o camera periscopica. Z Flip 3 are și el certificare IP, dar doar IP și vă cântari 183 de grame. Aparent el vă costa în jur de 1099 de euro, iar Z Fold 3 vă fi cu 20% mai ieftin decât predecesorul.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.