Jump to content

OnePlus fură strălucirea evenimentului Samsung Unpacked cu... propriul telefon pliabil!? (Video)


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus fură strălucirea evenimentului Samsung Unpacked cu... propriul telefon pliabil!? (Video)</b>Nu era de ajuns că Xiaomi a ținut un eveniment important cu 24 de ore înainte de cel Samsung, iar Honor are unul la 24 de ore după Unpacked. Acum OnePlus a venit de nicăieri cu un teaser pentru o prezentare a unui telefon ce pare să aibă doua ecrane

 

Nu era de ajuns că Xiaomi a ținut un eveniment important cu 24 de ore înainte de cel Samsung, iar Honor are unul la 24 de ore după Unpacked. Acum OnePlus a venit de nicăieri cu un teaser pentru o prezentare a unui telefon ce pare să aibă doua ecrane.

 

Teoretic OnePlus a cam terminat treaba pe anul 2021. A lansat un OnePlus 9 și 9 Pro, avem și OnePlus Nord CE 5G, OnePlus Nord N200 și OnePlus Nord 2 5G. Recent am aflat că OnePlus 9T s-a dus să doarmă pe aceleași pajiști elisiene că și Galaxy Note 21 și alte modele răpuse de lipsa de componente. Singurul telefon "nou" scăpat de OnePlus în ultima vreme e acel OnePlus 9 alb care tot apare online. Ei bine acum avem un teaser video dramatic, pe care îl vedeți mai jos.

 

Evenimentul OnePlus are loc pe 11 august, la ora 17:00, ora României. E fix ora la care începe evenimentul Samsung Unpacked apropo, deci OnePlus e clar chitită să trolleze lansarea rivalului. Simplul fapt că nu am văzut nici urmă de scăpare de pliabil ne duce spre doua teorii: o husă cu ecran secundar pentru OnePlus 9 sau un telefon concept.

 

SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.