Jump to content

Xiaomi a anunțat MIUI 12.5 Enhanced Edition și MIUI for Pad; Iată când va sosi actualizarea pentru telefoane și ce presupune aceasta


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi a anunțat MIUI 12.5 Enhanced Edition și MIUI for Pad; Iată când va sosi actualizarea pentru telefoane și ce presupune aceasta</b>Xiaomi a organizat un eveniment important ieri, fiind anunțat primul smartphone cu cameră selfie ascunsă sub ecran din portofoliu - Mi Mix 4, dar și noi tablete din seria Mi Pad 5. După cum era de așteptat, a fost creată și o nouă interfață

 

 

 

Xiaomi a organizat un eveniment important ieri, fiind anunțat primul smartphone cu cameră selfie ascunsă sub ecran din portofoliu - Mi Mix 4, dar și noi tablete din seria Mi Pad 5. După cum era de așteptat, a fost creată o nouă interfață tablete, dar a fost anunțată și o nouă versiune MIUI pentru smartphone-uri menită să îmbunătățească experiența software pentru utilizatori. Mai jos avem toate detaliile.

 

MIUI 12.5 Enhanced Edition

După cum îi spune și numele, noua actualizare aduce îmbunătățiri pentru MIUI 12.5, dar nu și funcții noi. Se pune accentul pe rezolvarea bug-urilor și problemelor întâmpinate de utilizatori de-a lungul timpului odată cu actualizarea la MIUI 12.5. Xiaomi susține că au fost rezolvate 160 de probleme legate de zona header și 224 de probleme cauzate de aplicațiile de sistem. Potrivit companiei, noua versiune sosește ca urmare a eforturilor depuse de inginerii software în ultimele 6 luni pentru optimizarea MIUI. 

 

Chiar dacă nu avem funcții noi, MIUI 12.5 aduce optimizări pe 4 nivele:

Liquid Storage - o soluție dedicată de optimizare a stocării. Permite timpi de citire și scriere rapizi pentru o perioadă îndelungată, performanța fiind îmbunătățită. 

Atomic Memory - o soluție dedicată pentru optimizarea memoriei RAM. Îmbunătățește performanța și experiența de multitasking, aplicațiile fiind păstrate pentru mai mult timp în background.

 

Focus Calculation - puterea CPU-ului se adaptează în funcție de cerințele utilizatorului. Performanța și autonomia sunt îmbunătățite.

Intelligent Balance - o soluție care optimizează performanța în raport cu autonomia. Aduce o experiență de utilizare echilibrată utilizatorului.

MIUI 12.5 Enhanced Edition va fi un update disponibil din 13 august în China. Iată și smartphone-urile eligibile pentru noua actualizare:

 

  • Mi MIX 4
  • Mi 11 Ultra
  • Mi 11 Pro
  • Mi 11
  • Mi 10 Ultra
  • Mi 10 Pro
  • Mi 10S
  • Mi 10
  • Redmi K40
  • Redmi K40 Pro
  • Redmi K30S Ultra
  • Redmi K30 Pro
  • MIUI for Pad

 

Probabil știți deja, Xiaomi a anunțat ieri și Mi Pad 5 și Mi Pad 5 Pro, primele tablete lansate după o perioadă de trei ani. Pe lângă un hardware high-end și un preț excelent, ele aduc și noua interfață MIUI for Pad. Interfața este bazată pe Android 11 și MIUI 12.5, dar compania a optimizat experiența de utilizare. Multe aplicații nu sunt optimizate pentru tablete, însă Xiaomi susține că noua versiune a sistemului de operare dedicată tabletelor poate rula aplicațiile atât în full-screen, cât și în split-screen. 

 

Merită totuși menționat că momentan sunt menționate puțin peste 300 de aplicații mainstream optimizate bine pentru MIUI for Pad. Totuși, compania și-a setat target-ul de a optimiza 2000 de aplicații până la sfârșitul acestui an. De asemenea, Xiaomi solicită ajutor din partea dezvoltatorilor și le pune la dispoziție “Xiaomi Open Platform” pentru optimizarea aplicațiilor Android pe tablete. 

 

Una dintre cele mai populare și utile aplicații preinstalate pe telefoanele Xiaomi este Mi Security. Din păcate, compania nu a oferit detalii despre un eventual update pentru aceasta.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.