Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi Mi 11T primește primele certificări; Ar sosi cu CPU MediaTek flagship la interior și tehnologie UWB


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi Mi 11T primește primele certificări; Ar sosi cu CPU MediaTek flagship la interior și tehnologie UWB</b>Xiaomi este o companie care își apreciază utilizatorii și încearcă să ofere smartphone-uri din toate categoriile de preț. Una dintre seriile așteptate în acest an este Xiaomi Mi 11T. Ei bine, aflați că aceasta se află în dezvoltare, iar după ce modelul

 

 

Xiaomi este o companie care își apreciază utilizatorii și încearcă să ofere smartphone-uri din toate categoriile de preț. Una dintre seriile așteptate în acest an este Xiaomi Mi 11T. Ei bine, aflați că aceasta se află în dezvoltare, iar după ce modelul Mi 11T Pro a primit certificarea SIRIM în Malaezia, varianta de bază, Mi 11T,

 

și-a făcut apariția în baza de date FCC. Avem detalii mai jos.

 

Se pare că Xiaomi Mi 11T ar fi cunoscut după numărul de model 21081111RG. În mod surprinzător, el ar fi primul flagship din portofoliul Xiaomi, dar și din seria “T” cu procesor MediaTek la interior. Nu știm încă ce model se află la interiorul terminalului, dar putem estima că ar fi vorba despre Dimensity 1200, dacă nu cumva MediaTek împreună cu compania chineză pregătesc un nou CPU de top pentru acest lineup. 

 

Tot prin intermediul listării în baza de date FCC aflăm că seria Mi 11T va aduce tehnologie UWB (Ultra Wideband), asemeni terminalelor de top precum Galaxy S21 Ultra și iPhone 12. Este o tehnologie importantă, foarte utilă în cazul localizării smartphone-urilor sau a dispozitivelor de urmărire. Aceasta nu necesită conectivitate Bluetooth sau WiFi, folosindu-se de smartphone-urile celorlalți utilizatori pentru localizarea dispozitivelor compatibile UWB. 

 

Digital Chat Station susține că noua serie Mi 11T va aduce în acest an, în premieră pentru seria “T”, ecrane AMOLED cu refresh rate ridicat. Totuși, în trecut Xiaomi oferea ecrane LCD pentru terminalele din seria flagship accesibilă “T”. Era modul prin care compania reușea să ofere telefoane de top la un preț excelent. Dacă acest lucru se adeverește, includerea cipseturilor MediaTek pare plauzibilă, fiind CPU-uri mult mai accesibile față de cele comercializate de către Qualcomm. Nu avem încă detalii legate de design-ul noilor smartphone-uri, dar nici alte specificații.

 

Nu știm încă nici când va debuta noua serie Xiaomi Mi 11T. Compania tocmai ce a lansat noul flagship Mi Mix 4 în China - primul terminal cu cameră selfie ascunsă sub display din portofoliu. Având în vedere acest lucru, seria Mi 11T ar putea debuta undeva în toamna acestui an, poate chiar mai târziu.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.