Jump to content

Un influencer și-a legată iubita de acoperișul mașinii și a plimbat-o așa prin oraș


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

sergey_kosenko-instagram-3.jpg

 

Un influencer rus și-a legat iubita de acoperișul mașinii pentru a filma un videoclip. Serghei Kosenko are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și este cunoscut pentru situațiile periculoase în care se pune pentru a strânge cât mai multe aprecieri online.

 

În noua înregistrare video acesta poate fi văzut conducând un Bentley în timp ce iubita sa este legată cu frânghii de acoperișul mașinii și are gura acoperită cu bandă adezivă, scrie HotNews.ro.

 

Ce nu face un influencer pentru like-uri?!

Mâna stângă a lui Kosenko este legată cu o cătușă de mâna dreaptă a femeii. Influencerul a scris în rusă că a făcut deja de 20 de ori „cascadoria”.

Kosenko a scris în secțiunea de comentarii că acesta este doar unul dintre numeroasele „teste de încredere” pe care cuplul le-a făcut împreună.

 

Luni, la scurt timp după publicarea înregistrării video, poliția rutieră din Moscova a anunțat într-un comunicat că „investighează” un videoclip apărut în mediul online în care este văzută o fată legată de acoperișul unei mașini în mișcare.

 

Influencerul a scris marți pe Instagram că el și prietena sa își cer scuze pentru incident și că au fost amendați cu 750 de ruble (aproximativ 10 dolari), nefiind însă clar dacă penalizarea a fost singura măsură luată de autoritățile ruse.

 

În luna ianuarie acesta a fost deportat din Indonezia după ce a organizat o petrecere care a încălcat regulile sanitare impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului, iar în decembrie anul trecut acesta a fost ținta unor critici în mediul online după ce a încărcat pe Instagram o înregistrare video în care el și o femeie sunt văzuți conducând o motocicletă în ocean de pe un ponton.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.