Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei îți oferă ceasul Watch Fit la doar 1 leu dacă vei cumpăra un laptop MateBook din promoție


Bonnie.
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei îți oferă ceasul Watch Fit la doar 1 leu dacă vei cumpăra un laptop MateBook din promoție</b>Vara continuă cu super promoții din partea Huawei Consumer BG, care în perioada 2 - 22 august vine cu o ofertă ce nu trebuie ratată. În această perioadă dacă vei achiziționa un laptop din familia Huawei ai posibilitatea

 

 

 

Vara continuă cu super promoții din partea Huawei Consumer BG, care în perioada 2 - 22 august vine cu o ofertă ce nu trebuie ratată. În această perioadă dacă vei achiziționa un laptop din familia Huawei ai posibilitatea de a cumpăra alături un ceas Huawei Watch Fit pentru doar 1 leu.

 

De asemenea, până pe data de 8 august cine achiziționează un smartphone P40 Lite 5G, Mate 40 Pro, P40 Lite sau P Smart 2021 va primi și o husă cadou. În funcție de telefon, husele oferite cadou ar fi avut prețuri între 49.99 lei și 199.99 lei. 

 

Revenind la oferta cu laptop-uri, aceasta este una de tip bundle ce oferă posibilitatea cumpărării unui ceas Huawei Watch Fit la prețul de 1 leu alături de laptop-ul dorit. Acestea pot fi achiziționate și în rate, iar pe listă avem modele precum MateBook D15 i3 ideal pentru productivitate și învățare online, sau MateBook 13 2021 care se remarcă prin inovație, design-ul elegant, portabilitate și performanțe tehnice. 

 

Există promoții și în zona de tablete, acolo unde modelul MatePad T3 10 beneficiază de discount-uri speciale pentru ambele versiuni, fiind disponibil la 499 lei în varianta LTE 2 GB+16GB sau 599 lei în varianta WiFi 3 GB+32GB. De asemenea, cea mai recent lansată tabletă, Huawei MatePad 11 poate fi acum achiziționată cu plata în 3 sau 6 rate fără dobândă dacă ai card BRD Bank, Star BT, Garanti Bank sau Alpha Bank.

 

Continuă și campania de precomandă până la final de săptămână, astfel că la achiziție primești o tastatură magnetică și stylus cadou. Toate ofertele promo pot fi găsite aici! 

 

SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.