Jump to content

Încercați noul biom Stony Peaks cu cel mai recent instantaneu experimental 1.18 al Minecraft


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

oRmcsAGhVs77dj3iiNHwK8-970-80.jpg

 

 

Mojang adaugă o nouă generație mondială și un alt biom de munte.

 

Mojang lucrează din greu în a doua jumătate a actualizării masive 1.18 Caves and Cliffs de Minecraft , adăugând o grămadă de noi blocuri, sisteme și mafiote jocului. Jucătorii au putut accesa aceste actualizări devreme prin instantaneele Minecraft, cea mai nouă fiind Experimental Snapshot 3 care introduce un sistem complet nou de generare a terenului și un nou biom montan.

 

Instantaneele experimentale sunt puțin diferite de instantaneele obișnuite ale Minecraft, deoarece jucătorii sunt mai predispuși să întâmpine comportamente ciudate de joc, bug-uri și blocări de joc decât în instantaneele obișnuite. Sunt o modalitate prin care Mojang poate testa caracteristicile fără a rupe complet jocul, iar accesul la versiunile timpurii în schimbul testării este muzică pentru urechile comunității Minecraft.

 

Privind lista completă de pe site-ul oficial al Minecraft , generația mondială pare să fie principalul obiectiv, schimbările la amplasarea terenului și statisticile de generare a biomului fiind cea mai mare parte a listei. Toate cele trei versiuni experimentale s-au concentrat în mod special pe testarea generării terenului, iar Mojang a modificat și testat diferite caracteristici pentru a încerca să fie corect pentru lansare.

 

Pe lângă lunga listă de schimbări mondiale, Mojang a introdus un nou biom montan, Stony Peaks, în mix. Noua descriere a biomului îl numește „o variantă a vârfurilor înalte / înzăpezite care folosește piatră și pietriș în loc de zăpadă și gheață și este utilizată pentru a evita ciocnirile de temperatură, cum ar fi un vârf înzăpezit care se ridică dintr-o junglă”. 

 

Se pare că Stony Peaks a fost introdus ca un biom de tranziție, asigurându-se că peisajele generează într-un mod natural, fără ciocniri de temperatură. Stony Peaks este al șaselea biom de munte pentru 1.18 și, dacă sunteți curios cu privire la ce sunt alte sub-biomuri de munte, iată o listă rapidă:

 

  • Mountain Meadow : un biom cu strat inferior care conține flori și fructe de padure dulci
  • Mountain Grove : Veți găsi iepuri, molizi și blocuri de zăpadă pudră
  • Pârtii înzăpezite : multă gheață și locul perfect pentru capre
  • Vârfuri înalte: Cel mai înalt strat montan cu multă zăpadă și gheață
  • Vârfuri acoperite de zăpadă : singurul loc în care veți primi gheață ambalată, un bloc care nu se topește lângă surse de lumină puternică.

 

În alte știri Minecraft, navigarea pe vaci este acum noua modalitate de a călători și un fan Stardew Valley a construit Pelican Town în interiorul nisipului blocat.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.