Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Actualizarea Chivalry 2 adaugă hărți noi, un mod nou și, cel mai bun dintre toate, revenirea Arrow Cam


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

hBgsrE4x7zNNPr8CJZze2X-970-80.jpg

 

 

Mai multe modalități de a brutaliza oamenii.

 

Prima actualizare gratuită a conținutului pentru simulatorul de luptă medieval Chivalry 2 este intitulată House Galencourt, adăugând două noi hărți, un nou mod, peste 60 de articole noi de personalizare și întoarcerea unei caracteristici favorite a fanilor din jocul original. Puteți urmări un trailer nou pentru actualizarea de mai jos.

 

 

 

 

În actualizare veți găsi Galencourt, o nouă hartă a obiectivelor echipei. „Armata masonilor pune asediu brutal asupra marelui oraș cu ziduri Galencourt”, se arată în textul de presă. „Capturați marile fortificații zidite, explodați navele portului, apoi profanați moaștele și mormântul lui Feydrid”. Strălucitorul castel alb și orașul din jur arată foarte frumos în remorcă - dar nu aș vrea să fiu iobagul medieval însărcinat cu spălarea petelor de sânge.

 

Actualizarea adaugă, de asemenea, un nou mod 3v3, Arena, care este exact cum sună. „Experimentați lupte mai competitive, la scară mai mică, cu accent pe munca în echipă”, spune dezvoltatorul Torn Banner. „Modul Arena va putea fi redat în versiuni speciale de 3 hărți: Turnee, Terenuri de luptă și noua hartă Courtyard.” Sună ca o modalitate distractivă de a face echipă cu prietenii și de a-ți perfecționa abilitățile de luptă departe de haosul unei bătălii obișnuite de dimensiuni mari.

 

PfjoPLCijX8vMBLGXvGC8A-970-80.png

 

 

Dar adevărata caracteristică deosebită din actualizarea House Galencourt este revenirea Arrow Cam. La fel ca în jocul original, poți trage o săgeată și să-i urmezi calea în timp ce se îndreaptă spre un inamic și se încorporează în craniul lor. Sau într-un perete dacă ți-e dor, ceea ce nu este la fel de cinematic. Da, este o caracteristică destul de frivolă, dar nu mă voi obosi niciodată când camera unui joc urmează un glonț sau o săgeată până la țintă. Doar asigură-te că nimeni cu o sabie nu este lângă tine când o declanșezi.

 

Dacă ați pierdut cumva Chivalry 2, este un joc multiplayer fericit și brutal despre a-i bate pe oameni cu arme medievale. Anterior, Tyler a scris despre iubirea modului său de amestecare , iar Rachel a scris și despre motivul pentru care capetele tăiate sunt arma ei de alegere în luptă. Brut.

 

Actualizarea gratuită House Galencourt a lui Chivalry 2 este disponibilă acum.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.