Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Orașul cyberpunk al Ascent arată chiar mai bine la prima persoană


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

The Ascent is an action RPG with brilliantly brutal gun combat and a  stunning cyberpunk city | PC Gamer

 

 

Plimbă-te pe străzile iluminate cu neon ale Arcologiei cu acest instrument inteligent.

 

În recenzia noastră despre The Ascent , Andy a fost luat în special de străzile îmbibate de neon din cadrul RPG, un turn colosal numit Arcology. Este o aventură cyberpunk în care camera este setată într-o perspectivă fixă de sus în jos, dar YouTuber Griff Griffin (reperat de Kotaku ) a descoperit o modalitate de a debloca camera și de a explora orașul la nivelul solului.

 

Folosind un instrument numit Universal Unreal Engine 4 Unlocker, puteți comuta opțiunea camerei gratuite pentru a aluneca liber în jur și, de aproape și personal, orașul The Ascent, plin de oameni, este uimitor. Există o cantitate impresionantă de detalii subțiri pe care nu le-ați observa niciodată în modul cameră fixă. Un detaliu care m-a uimit a fost micile valuri pe care picăturile de ploaie le fac pe măsură ce cad pe diferite suprafețe. 

 

Comparația evidentă este Cyberpunk's 2077 Night City, dar atenția izbitoare la detalii face ca metropola The Ascent să fie mai răcoroasă . Dacă doriți să o verificați singuri, puteți găsi instrucțiuni despre cum să folosiți Unreal Engine 4 Unlocker în descrierea videoclipului lui Giffin și, dacă intenționați să vă scufundați și să vă jucați, iată câteva sfaturi pentru a începe și a ciberneticului actualizați locațiile din joc.

 

Iată câteva capturi de ecran pe care Andy K le-a făcut astăzi folosind modul.

 

TTcrrpDxyVDvHegjLvPgDe-970-80.jpg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.