Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fermecătoarea aventură RPG a lui Chucklefish spre est vine în septembrie


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

9MYGp59towU5JQ27eeAe4X-970-80.jpg

 

 

Arome de Zelda, Secret de Mana și Earthbound abundă.

 

 

 

După aproximativ doi ani de dezvoltare, editorul Chucklefish și dezvoltatorul Pixpil vor lansa spre est pe 16 septembrie 2021. Este un joc care dorește să facă o călătorie înapoi în epoca de aur a RPG-ului japonez, dar care atrage, de asemenea, cultura și arhitectura din alte țări. părți din Asia, inclusiv Hong Kong și Shanghai, Coreea de Sud și India. În mod evident, există și unele inspirații Zelda, Earthbound și Studio Ghibli.

 

Povestea lui Eastward se concentrează pe un miner și o fetiță misterioasă și puternică, în timp ce se angajează într-o călătorie cu trenul într-un peisaj contaminat și toxic. Jocul de acțiune se concentrează pe comutarea armelor pentru a se potrivi cu inamicul dvs. și comutarea între personaje pentru a depăși puzzle-urile de mediu. O mare parte din timpul tău va fi petrecut explorând lumea, găsind lucruri și gătind - întotdeauna un minijoc important. Chucklefish spune că spre Est durează aproximativ 30 de ore până la finalizare.

 

Este un joc foarte Chucklefish: o aventură pixelată care încasează o atmosferă retro, dar își păstrează totuși propria estetică unică. Numai la capturile de ecran, artiștii de la Pixpil s-au întrecut cu adevărat. Și coloana sonoră ar trebui să fie superbă, deoarece este de Joel Corelitz, care a compus și pentru Death Stranding, Hohokum și The Unfinished Swan.

 

Puteți găsi Eastward pe site-ul său oficial și de vânzare pe Steam , unde este 25 USD, 10% reducere pentru pre-comenzi. Este, de asemenea, pe Nintendo Switch.

 

i4bJdoE4UYSv66X2wsc4wW-970-80.jpg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.