Jump to content

Ultimul patch Dead By Daylight îmbunătățește „spatele plat” al Pyramid Head


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

qPKmHA6iVDdKvscbTp5zVb-970-80.jpg

 

 

Ia-ți tortul și mănâncă-l și tu.

 

Behavior Interactive a lansat patch-ul 5.1.1 pentru Dead By Daylight la începutul acestei săptămâni, complet cu toate remediile bug-ului standard și modificările de joc. Dar, spre entuziasmul fanilor, saga de pradă Pyramid Head continuă cu un buff obraznic pus în notele patch-urilor.

 

După cum a fost observat de Polygon (și Twitter însetat ), printre amatori pentru The Trickster și remediile pentru erorile vizuale se află o propoziție care pur și simplu citește „a rezolvat o problemă care a făcut ca partea din spate a Executorului să fie prea plată”. 

 

Dacă ați ieșit puțin din buclă, basculanta Pyramid Head a fost un subiect fierbinte de când a lansat în Dead By Daylight anul trecut . Setea a fost reală, dar fanii au ajuns să fie convinși că fundul terifiant al monstrului a fost nerfedat între fotografiile sale promoționale și eventuala eliberare. Dezvoltatorii au insistat că „a rămas neatins” într-o declarație adresată Polygon anul trecut, dar unii fani încă nu erau convinși.

 

  • Îmi dau seama chiar acum că nu vom auzi niciodată sfârșitul acestui lucru. 10 august 2021

 

Ei bine, se pare că nayaysers au fost un fel de corect la urma urmei. Când a fost contactat pentru un comentariu, un purtător de cuvânt pentru Behavior Interactive a spus poligonului:

„Pyramid Head nu a fost niciodată nerfed. Acestea fiind spuse, am găsit recent o eroare pe una dintre ținutele sale, The Corrupted. , plat. Am remediat-o și va fi transmisă în următoarea noastră actualizare, marți. Sper că dumneavoastră și comunitatea noastră sunteți de acord cu privire la nivelul rotunjimii, știu că ați monitorizat îndeaproape situația. "

 

În mod amuzant, una dintre cele două probleme cunoscute din notele patch-urilor scrie în acest moment „Spatele călăului poate fi încă prea plat”, ceea ce este probabil cazul în mintea multor apreciatori ai capului de piramidă. Sperăm că actualizarea săptămânii viitoare îi va satura încă o dată.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.