Jump to content

Frostpunk 2 anunțat, are loc la 30 de ani după ce „supraviețuim celui care nu poate supraviețui”


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

Frostpunk 2 pe Steam

 

 

În continuarea Frostpunk, arderea cărbunelui cedează locul unei noi resurse importante. Bine ați venit în epoca petrolului.

 

 

11 Bit Studios, producătorul Frostpunk, a tachinat recent un anunț pe Twitter folosind hashtagul SnowBloodOil . După cum au ghicit mulți fani, nu este o băutură energizantă înfiorătoare.

 

Bănuielile tale sunt confirmate: construirea orașului și societatea care simulează jocul de supraviețuire Frostpunk primește o continuare. Mai sus puteți vedea trailerul de anunțuri pentru Frostpunk 2, care arată că lumea rămâne în strânsoarea unei ierni nesfârșite și, totuși, cel mai mare pericol pentru omenire este încă alți oameni.

 

Frostpunk 2 este setat la 30 de ani de la mega-viscolul mortal care a ajuns la sfârșitul campaniei originale a lui Frostpunk. În deceniile de atunci, s-au făcut progrese (de un fel), iar societatea face mai mult decât supraviețuirea. Se extinde. Arderea cărbunelui cedează loc unei noi resurse importante, iar epoca petrolului ne-a atins, cu toate promisiunile și pericolele pe care le aduce împreună.

 

„În succesorul lui Frostpunk, jucătorii au din nou sarcina de a juca rolul de lider al unei metropole înfometate de resurse, unde extinderea și căutarea de noi surse de putere este o realitate inevitabilă”, se arată în anunț. "Dar lumea apocaliptică a continuat. După epoca cărbunelui, cucerirea Frostland pentru industria de extracție a petrolului este de așteptat să fie noua salvare a ceea ce a rămas din omenire".

 

LaiJxNTAJfJqJgZfx7yLUE-970-80.jpg

 

 

Am avut o scurtă discuție cu co-directorul Frostpunk 2, Jakub Stokalski, și, deși nu era pregătit să vorbească despre detalii mai fine, cum ar fi sistemele de joc și noile caracteristici care vin în continuare, mi-a oferit o imagine de ansamblu asupra obiectivelor și temelor jocului.

 

"Întrebarea devine cu adevărat, ce urmează?" spuse Stokalski. "Aș spune că Frostpunk 2 va fi despre ceea ce se întâmplă atunci când supraviețuiești de fapt celui care nu poate supraviețui. Și nu numai tu, ci societatea în ansamblu."

 

Am întrebat despre planeta însăși și dacă se face tot mai rece sau dacă clima se recuperează și se îndreaptă spre un viitor mai cald și potențial mai plin de speranță.

 

"Dacă cunoașteți ultimele noastre două jocuri, speranța nu este foarte mare pe lista temelor noastre", a spus Stokalski, râzând. „Dar aș spune că este interesant, deoarece intern cu Łukasz Juszczyk, codirectorul meu și co-partenerul în criminalitate, vorbim adesea despre [cum] Frostpunk a fost într-adevăr un joc apocaliptic, nu? A avut loc în vremea în care practic totul avea să se pricopsească. Și în acest sens a fost pericol și întuneric și totul [înrăutățit] din ce în ce mai rău în jur.

 

"Și Frostpunk 2, în acest sens, este de fapt un joc post- apocaliptic, într-un fel. Orașele au supraviețuit. Și din nou, ce se va întâmpla în continuare, aceasta este marea întrebare. Deci aș spune că temele generale ale jocul nu va fi tot paturi de trandafiri. Aș spune că va fi oarecum diferit ca ton de original. "

 

Stokalski a mai spus că scopul și amploarea Frostpunk 2 sunt mai mari decât originalul, dar nu doar în ceea ce privește dimensiunea fizică. „Nu vrem să facem doar un joc mai mare, nu? Vrem să facem un joc mai larg în ceea ce privește respectarea temelor din Frostpunk 1, dar povestind mai multe despre diferitele aspecte ale celui mai mare inamic de acolo, care este natura umană. "

 

În ceea ce privește modul în care va intra în joc lupta nebună pentru petrol și cum va modela societatea dvs. în Frostpunk 2, el a fost destul de strâns.

 

„Nu pot vorbi foarte specific despre rolul [petrolului] și despre modul în care societatea se va desfășura în jurul acestuia. Pot spune că, deși petrolul este cu siguranță marele actor, eroul final și anti-eroul rămân societatea, nu? Pentru noi, Frostpunk 2 va fi în continuare un joc de supraviețuire a societății, doar interpretat într-un mod diferit de cel original. "

 

11 Bit Studios nu a anunțat o dată de lansare sau nici măcar un an pentru Frostpunk 2. Potrivit lui Stokalski, este încă „destul de devreme în dezvoltare”. 

 

Dar există un aspect pozitiv, deoarece considerați că ar putea fi o așteptare lungă pentru a pune mâna pe Frostpunk 2. Ca bonus suplimentar pentru a însoți anunțul, puteți încerca gratuit Frostpunk original pe Steam în perioada 12-16 august. Și mai jos este un ziar de la Frostpunk 2 care completează ceva mai multe informații despre lume și cine, exact, acel tip înghețat în zăpadă se află în remorcă. Faceți clic pe colțul din dreapta sus pentru a vedea dimensiunea completă.

 

wpBEE37b4FyHN7iLEvTTMF-970-80.jpg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.